Hatcsezgin Zeynt Bir sürü organımız kasılıp gevşiyor ve acımıyor kalbimiz bağırsaklarımız midemiz rahmimizde aynı şekilde kasılıp gevşeyecek acımak zorunda değil, çok doğru bakıyorsunuz :) Bende kendimi sürekli böyle telkin ediyorum
Elooreis ela2023 merhaba normal doğumu kolaylaştırmak için bir şey yaptınız mı ? Merdiven çıkma vs diyorlar da
ela2023 Elooreis merdiven inip çıkmadım hiç. Günlük işlerini yaptım. Son haftalarda ördek yürüyüşü yaptım evde 5 dk kadar.
pamukprensesim ela2023 oyle iyi geldi ki bana hikayeniz gozumden de yas geldi duygulandim allah bagislasin bebeginizi. Ben bugun 31 haftaligim insallah sizin gibi kolay normal dogum yaparim. Kc dikis atildi ve dikislerin iyilesme sureci nasil oldu vajina eski haline donuyor mu bunu da cok merak ediyorum
ela2023 pamukprensesim yaa çok sevindim. 3 dikişim vardı. Ben kendimi hiç korumadım hoppidi hoppidi dolandım doğumdan sonra uzanmadım hiç o yüzden bir tık geç düştü dikişlerim. Tam 28-29. Günde dikişlerim düşmüştü. Daha çok dikkat ederseniz daha erken düşer 🤍
Silan_Abdullah ela2023 ben aşırı derecede korkuyorum hem gebelik şekeri var hemde fazl fazla korkuyorum ikisindende ne yapıcam bilmiyorum
sariniz13 ela2023 29 haziranda bende normal doğum yaptım tabi benim dikişlerim fazla şuan kabızlık yaşıyorum yada öyle hissediyorum çünkü içten dikişlerim çok var ve tuvaletimi yapmaya gittiğimde sanki makatım yırtılacakmış gibi hissediyorum ve yapamıyorum böyle bi durum yaşadın mı
ela2023 sariniz13 daha çok yeni olduğu için öyle hissediyorsun ve korktuğun için. Kabız olmamak için herşeyi yap ve tuvaletini yapmaktan korkma. Ben idrara hemen çıkmıştım. Ama kabız oldum zannedip büyük tuvaletimi korkudan 4 gün yapamadım. Zorlanacakmışım gibi hissettim. Sonra alıştım. Ikınmadan yapmaya çalış. Ben ayaklarımın altına yükseltici bi tabure koydum ve klozette yaptım. Mutlaka ayaklarını destek alacak bişeye koy öyle dene 🤍
Nakskdkdkd ela2023 ya benim normal dogumda merak ettigim 2 tane sey var idrar veya buyuk tuvalette sorun oluyo mu aci vs hele ilk idrarda yanma filan 2. De iliski de acaba kanama aci oluyo mu ?
ela2023 Nakskdkdkd ilk idrarı doğumdan çıkar çıkmaz yapmıştım çok bir yanma hissettim. O da oraya takılı olan bi tampon varmış pansuman yapmışlar o sebepten yandım. Tamponu. Bi kaç saat sonra çıkardılar ve sonra geçti. İllaki dikiş yerlerinize idrar değdiğinde çok hafif yanma oluyor ama inanın kayda değer değil
sariniz13 ela2023 teşekkür ederim birde öyle deneyeyim bakalım yani katı hiç birşey yememeye çalışıyorum hatta yemiyorum desem yeridir rezeneler papatyalar humanayalar çorbalar kompostolar hepsini içiyorum ama korkuyorum işte sabah tuvalete çıkana kadar akla karayı seçtim hatta baya ıkındım ve maalesef sigara içtim çıkabilmek için
Nakskdkdkd ela2023 cok aci vermiyo anladigim kadar 😅 peki iliski konusunda sizce ne dusunuyosunuz cunku bi tanidigim 3 ay sonra iliskiye girdik kanamam oldu cok aci verdi vs dedi korkuttu 😢😢 sezeryan dusunmeye basladim
busykvc ela2023 O kadar güzel anlatmışsın ki sanki orada seninle süreci yaşamışım gibi hissettim. Çok güzel bir doğum yaşamışsın gerçekten azminden dolayı tebrik ederim darısı benim başıma diyeyim 💖😁 bebişinle sağlıklı mutlu ömrünüz olsun
sedef_kayakrts ela2023 maşallah 🥰🥰okurken gözlerim doldu o an oradaymış gibi hissettim. Ben de normal doğum istiyorum bebeğin kafası 3 hafta önde normal yapamazsın sezeryan ol kurtul diyorlar. Normal istiyorum ben de inşallah bana ve tüm hamişlere böyle güzel pozitif bir doğum nasip olur
ela2023 sedef_kayakrts doktorunuz ne öneriyorsa öyle yapın riske bile bile atmayın. Ancak normal olur uygun derse tabiki deneyin🐥 iki doğumda güzel sonuçta kavuşuyoruz 🤍
14022024 acemianneinci şu an ben daha 25 haftaligim son haftalarda ne olur bilemiyorum son anda dönen çok bebek duydum inşallah sizinkide döner
Arzu_kana ela2023 ilk başta adınıza çok sevindim geçmiş olsun .doğru ıkınma konusunda bilgi verir misiniz ben özele gidemiycem doğum için devlette de çok ilgilenmiyor tahminnedersiniz ki
ela2023 Arzu_kana ebem çok iyi değildi beni hiç yönlendiremedi. Siz şartlar ne olursa olsun pozitif kalın hep. Doktor derin nefes alıp çenemi göğsüme dayayıp sancı bitene kadar büyük tuvaletini yapar gibi ıkın dedi. Ancak bu ıkınmayı yaparken sadece bebeğin geldiğini düşünerek yapmanız lazım tuvaletim gelir mi kaçar mi diye düşünmek olumsuz etkiliyor.