Arkadaşlar lütfen içmeyin. İlk bebeğimde yıllar önce çok rahat bırakmıştım hamileyken içenlere de çok acımasızca eleştirilerde bulunurdum. Aradan 11 sene geçti ikinci bebeğime hamile kaldım bırakırım zannettim ama o arada çok büyük tiryaki olmuşum. Gece uykudan kalkıp sigara içip yatan bi insandan günde 2 tane içen bi insana dönüşebildim anca. Doktoruma söyledim 2 taneden bir şey olmaz stres daha zararlı dedi ama maalesef öyle olmadı, 20. Haftada detaylı ultrasona gittim iyi bir uzmana. Bebeğin her şeyi yerli yerinde dedi rahim ağzı uzunluğuna bakarken low lying plasenta teşhisi koydu. Yani bebeğin eşinin asagi yerleşimli olması. Şimdi bütün hayatım kısıtlandı yukarı çıkacak mı diye beklemedeyiz. Sebepleri arasında sigara içmeyi söyledi herhalde içmiyorsundur dedi ihtimal bile vermedi sabah 1 akşam 1 içiyordum dedim gerçekten çok çok kızdı. Günde 2 tane sigara için su an erken doğum riskiyle bebeğimi kaybetmekle bogusuyorum. Su 2 sigara için değer miydi? Keşke bu zamana gelene kadar bıraksaydım akşamları çok ağlıyorum zorlanıyorum ama içmiyorum. Herkeste bu olacak diye bir şey yok ama günde 2 tane bakın nelere sebep oldu şimdi stresle panikle kanamam olacak mı erken mi doğuracağım diye bekler oldum