Melisa_kznsl Merhaba adetim 4 gün gecikti zaten düzenli değil bu sabah test yaptım hafif çizgi gördüm gibi varla yok arası ışığa tuttum böyle gözüktü başına gelen varmış sizce var mı bi yardımcı olabilir misiniz testin markası fortune şimdiden teşekkür ederim
Emineecee Melisa_kznsl Evet ikinci çizgi var canım. Kuruma çizgisi değilse eğer çok yeni olabilir pazartesi kan ver sağlık ocağında. Hayırlısı olsun hakkında
Gamze_dn Melisa_kznsl duzenli adet gormediginden kafan karisir simdi varmi bisey yokmu diye .En iyisi kan vermek .En net sonucu kan verir size
Mom6535 Melisa_kznsl içindeki plastik çizgi gölge yapıyor normal halini çek canım öyle at bu şekilde olmaz
Melisa_kznsl Emineecee çok teşekkür ederim pazartesi test tekrarı yapıp kan vermeye gidiyim en iyisi yoksa teste bakıp duracağım
Melisa_kznsl Gamze_dn ya hep gecikme yaşarım ama böyle biraz belirti var gibi bu ay o yüzden test yapıyım dedim onda da çizgi sadece ışıkta gorununce aklım karıştı sormak istedim teşekkür ederim
Emineecee Melisa_kznsl Rica ederim canım. Bende 14 gün gecikmeyle doktor kontrolünü bekliyorum. Beklemek sıkıcı ama yapacak bişeyimiz yok 😊
Gamze_dn Melisa_kznsl bende kurtajdan sonrasi hep duzensiz olurdu 31 gunde 34 gundr en son 35 e cikti adetimede 5 gun kala hamile oldugumu öğrenmistim darisi size olsun insllh
Melisa_kznsl Emineecee sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah’ım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Melisa_kznsl Mom6535 şimdiye kadar çok test yaptım hepsini de ışığa tutardım hiç böyle net görmeyince bilemedim normalde de cok az gozukuyor ama kamerada net olmadigi icin sormak istedim pazartesi testi tekrarlayacagim teşekkür ederim
MrvBK Melisa_kznsl Ben hiç kaset test yapmadım. Erken gebelik testlerinş yaptım ama ışığa da tutsam flaş da tutsam göğe de çıkarsam yoksa o ikinci çizgiyi hiç görmedim valla. İstersen bir de erken gebelik testi dene canım. Bu arada testin umarım artimed değildir
Melisa_kznsl MrvBK çok teşekkür ederim cevabınız için bende aynı şeyi düşünüyorum bende kaç kere test yaptım böyle bir çizgi görmedim sadece artimed testinde hatalı çizgi çıkmıştı onun dışında ışığa tuttuğumda çıkmadı test fortune marka
MrvBK Melisa_kznsl En iyisi pazartesi kan ver canım sen. Kafan rahatlasın. İnşallah vardır, Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Melisa_kznsl MrvBK inşallah Allah razı olsun Allah’ım sizinde gönlünüze göre versin çok teşekkür ederim