hepoyleolurzaten__ 3438FG 2017 de 24 haftalık hamişler durumlar nasıl demişim 😂 hiç kimse cevap vermemiş
Tugcev 3438FG Benimde TSH 🤦🏼♀️ değerim neden düşmek yerine yükseliyor postu 😂 kadın doğum verince ilaç mı sıkıntılı demiştim 😂 şimdi verilen ilaçları sorgulayanlara kızıyorum 🤦🏼♀️
mervegulerktas 3438FG anne bebek çanta önerisi :) fiyatını kendine göre fazla bulan bir ablamız tarafından da zorbalanmıştım 😅
hepoyleolurzaten__ Busra_27_34_ 😂 Ahaha aynen soru soruyorsun kimse cevap vermiyor çok garip gelmişti zaten yeni keşif etmiştim baktım olmuyor bavulumu toplayıp gitmeye karar verdim
gokturkmom 3438FG ay bide çalışıyordum kan ter içinde kalıyordum derdimide söyleyemiyom😂 tuvaletten geldikten sonra sana bi haller oluyor daha kötü geliyorsun diyorlardı😂
Melike_4949 3438FG kedi sevipte el yıkamayı unutmak ilk postum 😅 Hamileyken herşeyi kafaya takmak kediden parazit bulaşır diye korkmuştum
3438FG Melike_4949 Ayyy o bende de vardı. Sokak kedilerini çok severdim ama hamilelikten sonra korkudan dokunamadım hiçbirine 😂