Zeyciikk @gayesblog bulunduğunuz şehirde Babymall mağazası varsa kesinlikle bakmanızı öneririm. Ben ordan çok güzel kıyafetler buldum hem de organik olan ürünlerinde sürekli indirim oluyor %40 indirimle birkaç ürün aldım çok güzel düştü fiyatları 🥰
Mervealya1992 Zg99 ben okdr bıle bekleyenem 😂 cınsıyetı ogrenır ogrenmez tamamlarım ılk bebegımde kızımfa cınyetı ogrenmeden aldım bılaç bısy bunda hıc degılde cınsıyetı beklım dıom😂😂
Zg99 Mervealya1992 sabırsızım aslında ama biraz daha bekleyeyim dedim bir de çevre de çok etkili aslında bekle diyorlar diye etkilendik ister istemez 🤷♀️😃 başladım ama alışverişe
Mervealya1992 Zg99 yaa alışberiş cok zevklı ne bılım jnsana heycan verıyor ben suan 5 haftalıgım sabırsızlıkla beklıyorum eşimde ben gibi aceleci hemen bez almış🫣 ıkımızde aceleciyiz halbukı ıkıncı benegımız ama ne bılım ynede cok heycanlıyızz
Zg99 Mervealya1992 evet çok zevkli aslında en sevdiğim şey alışveriş yapmak 🤷♀️😃 herseyi almak istiyorum ama kendimi kaptırıp yanlış yada işime yaramayacak şeyler de almak istemiyorum. Buradaki listelere göre liste hazırladım o şekilde ilerliyorum 😇 bebek bezi .depend beşik olarak başladım
06Canan Zg99 32.haftamdym geçen hafta yaptım alışverişi yıkadm ütüledm dolaba koydum 35.haftada çantamızı hazrlıcm ilktede aynı şekilde yapmıştm
Zg99 06Canan benin ilk bebeğim tecrübesizim haliyle ne olur ne olmaz diye 30 da herseyi bitirmek istiyorum. Hazır da bulunsun 😇
Brc_aytc Merhaba anneler bu trendyolda falan hepsi birarada setler oluyor ya bebek arabasi ana kucagi beşik çanta yatak vs böyle alıp kullanan varmi veya tavsiyesi olan