numix Ben de 20 haftalığım ve park yatak, birkaç kıyafet ve küvet seti aldım sadece😂 1-2 haftaya liste yapıp detaylı alışverişe başlarım
gayesblog Zg99 ayy bende başlamadım mağazalarda hiç kışlık yok ki hep yazlık şeyler eylüle sarkar gibi. Ateş ölçer,bez, tırnak makası cart curt öyle şeyler aldım
Zg99 gayesblog şuan hep yazlık şeyler var ben genelde trendyol e bebek internet sitesinden bakıyorum orada istediğim gibi kışlık bulabiliyorum
elifdemir09 Aynı şeyi düşünüyorum günlerdir 16+3 ne zaman başlasam Eylül ortası 28 hafta falan oluyo çok mu geç olur diye düşünüyorum Alacağım şeyler belli daha önce e bebekte çalıştığım için listeme şok güveniyorum gereksiz bir şey alacağımı zannetmiyorum ama kıyafet konusunda gerçekten her şey çok yazlık
Zg99 elifdemir09 listenizi paylaşabilir misiniz rica etsem 😊 29 . Haftada hazir olsun istiyorum hersey
iremsevinc Zg99 24 haftalıgım kıyafetler bitti odasının dolabını bekliyorum yıkamak için bebek arabam kaldı bi onu ne alcam hala kararsızım bide ateş ölçer nemlendirici vs şeyler kaldı
Zg99 iremsevinc sizin için iyi olmuş kıyafetlerin hazır olması. Bebek arabası konusunda bende kararsızım hala
gayesblog Zg99 kumaşları nasıl ben biraz kumaşa takılıyorum yıkayınca falan hemen sertleşsin istemiyorum cildi de hassas olur muhtemelen
Zg99 gayesblog evet cildi hassas olur bende çevremde alışveriş yapanların aldığı sitelere bakıyorum kumaşları güzeldi çünkü
Rah3 Zg99 bende 32 haftanın içindeyim sadece küvet setiyle araba aldım küvet setini geçen hafta bimden almıştım her an herşey olabilir ama bn m durumum her ekonomik te ha diyince alamıyorum . Birazda bilerek bekledim çünkü iyi taraftanda kötü taraftanda bkmk lazım her an herşeye hazırlıklı olmak gerekiyor bu ay herşeyimi tamamlamayı allah nasip eder inşallah artık finale koşuyoruz
Zg99 06Pembemavi80 beklemek de istiyorum ama bazen de erken gibi düşünüyorum bende karışık durum 😇🤷♀️
Meltemm21 Zg99 21 haftalık hamileyim cinsiyeti öğrendikten sonra yavaş yavaş herşeyini aldık küçük eşyalar kaldı