azracan20 Elifyunus1 Allah sabırlar afiyetler versin içim yandı okurken çok üzüldüm çok 🥺 çok gençmiş eşin mekanı cennet kabri nur dolu olsun amin. Acını yaşamadım Rabbim kimseye de yaşatmasın ama hissedebildim az çok. Sabırlı ol ve sadece yavrunu düşün. Kocası öldükten sonra o acıyla o psikolojiyle evladına sahip çıkamayan onunla ilgilenemeyen çok kadın gördüm nolur sen evladına sımsıkı sarıl çünkü artık senden başka kimsesi yok Rabbim tüm güzellikleri versin hanene 🥺
Pa-2121 Elifyunus1 Rabbim sana sabır versin canım benim teyzem doğum yaptığı gün eşini kaybetti deli divane olmuştu. Yapamam edemem deyip duruyordu. Ama bir sabır iki sabır sonrası güzellik. zaman öyle bir ilaç ki ve Rabbim o kadar muazzam ki isyan değil kabullenirsen sana o kadar güzel kapılar açacak ki sende şaşıracaksın. Giden geri gelmiyor canım benim . Sen dimdik ayakta durmak zorundasın çocuğun için emin ol eşinde bunu isterdi. Sen dayanacaksın Rabbim güç verecek sen dayanacaksın Rabbim sana güzelliklet verecek. Hepimiz bir gün gideceğiz ama muhakkak birimiz birimizin acısını görüp öyle gidecek. İsyan etme dua et hep aklımda olacaksın Rabbim bir ömür yar ve yardımcın olsun inşallah 🙏🏻 Sana ve bebeğine en hayırlısından güzel günler nasip eylesin inşallah 🙏🏻
Nananan Elifyunus1 yaaaa cnmm benimm basın sağolsun çok üzüldüm cidden Rabbim mekanını cennet etsin Benimde çok yakınım vefat etti çok kötü bi şekilde bizde onun ölümünü kabullenmekte çok zorlandık sanki her an çıkıp gelecek gibi hissettik ama sonra sonra dedik ki ölmedi yeni hayatına başladı sana da diyeceğim tek şey o olur kızını düşün yavrun için yaşa eşin içinde bol bol kuran oku ruhu rahat etsin yerinde rahat uyusun inşallah sende eşini unutmak zorunda değilsin sadece kendine deki yeni hayatına basaive bende oraya gidicem kavuşacağın günü bekle kendine de güzel ameller biriktir Rabbim sizi cennetinde kavuştursun 🤲
Mercimekannesi45 Elifyunus1 ölüm kabullenmesi zor bir durum heleki ani ölüm dahada zor.Ama kızınız için iyi olmalısınız birde asıl ebedi hayatı düşünün kavuşma vaktini eşiniz için bol bol dua edin Rabbim cenneti ile mualeme etsin kalbinize inşirah ferahlığı versin açınız zamanla hafifleyecek geçmeyecek ama hafifleyecek duaya sarılın imtihaniniz ağır ama evladınız için iyi olun birde sizi kaybetmesin minik kızınız
Ebrulib Elifyunus1 rabbim size güç kuvvet sabır versin çok zor bir süreç ama derdi veren mevlam dermanınıda verir evladınıza sarılın ona odaklanın
Elifyunus1 Evladım her zaman herşeyimdi yine öyle sadece bu süreci yönetmek kız çocuğu olduğu için babasına düşkünlüğü biliyorum bunu aşmak epey zor toparlanmaya çalışıyorum onun yanında ağlamıyorum o benim eşimden de ziyade annem babam herşeyimdi oyüzden de bu kadar zor akşam yemeğini hazırlamış camda beklerken hastanede haberini aldım koşa koşa gidip odalarda serum takıldı heralde tansiyonu derken kucağımda çocuğumla ölüm haberini aldım oyüzden heralde bu hayat beni daha yıkamaz hayat çok acımasız nasıl yol alırım nasıl var olurum hiç bilmiyorum ama Allah yardım eder inş
nurlique Rabbim size güç kuvvet versin, allah rahmet eylesin, başınız sağolsun.. Ne denir bilemiyorum allah evladınızı size bağışlasın başka acı göstermesin inşallah
kardelen54 Çok üzüldüm Rabbım yardımcınız olsun size ve kızınıza güzel bir ömür dilerim esinizinde mekanı cennet olsun sizin için dua edeceğim inşallah.
yalandunyaa Musel evet hemde 3 doz hacamat ol diyoruz bakarız diyor 3 dozzzzz ya nemedk hem kg var ah ah
Musel yalandunyaa valla eyvah para etmiyor benim eşim 1 doz aşı oldu üstüne hacamat yaptırdı ama 2022 de kalp krizi geçirdi göğüs ağrısıyla hastaneye gitti değerleri çok yüksek çıktı 1 gece yoğun bakımda yattı anjiyo yapmadı doktor değerleri düşünce yaşı çok genç anjiyo yaparsam alışır vücud dedi ama şimdi ara sıra hala göğsüm sıkılıyo diyo benm eşimde biraz kilolu malesef
Tutaste_ Elifyunus1 Allahıö yardım etsin size insallah bişey diyio yrnızı deşmek istemiyorum. Aileniz destek veriyormu
Ecem16600 Elifyunus1 mekanı cennet olsun Allah sabırlar versin bende 6 ay önce annemi kalp krizinden kaybettim 44 yaşındaydı kalpte rahatsızlığı olduğunu önceden hiç anlamadık ama varmış sonunda kalp krizi onu aldı götürdü bu acı hiç geçmeyecek hergün rüyamda görüyorum içim sızlıyor keşkeler hiç bitmiyor anne demek herşey demekmiş 😢
Zuleyha_18 Elifyunus1 aslında bu dünyada hepimiz misafiriz , hepimizin gideceği yer aynı sadece zamanlarımız farklı 🤲🏼 Rabbim bu imtihanı biran önce sağlıklı bir şekilde atlatabilmenizi nasip etsin 🤲🏼 eşinizin mekanı cennet olsun