esdemiralay mesudeislam Ben proje mimarıyım bir de Antalyadayım sıcaktan şantiyeye gidip gelmek çok zor oluyordu rapor aldım artık 32. Haftaya kadar raporluyum şuan sonrasında da annelik izni başlıyor sanırım 🤗❤️
yokusbebek Teacherblue Ben de sınıf öğretmeniyim. 28. haftadayim. Siz kaçıncı haftadasınız. İzin aldınız mı?
Kader-46 Teacherblue ben de öğretmenim 😀 ve ben de 27. Haftadayım. Ama bir şey sormak istiyorum şimdi bizim doğum eylül ekime denk geliyor üs biz kaç ay izni kullanacağız 2 ay ok. Doğum öncesinden Eylül ayında olanı kullanabilirsek sizce dönem kapanır mı?
Mervepalademir Gul-5757 bende ebeyim her şeyi bilip bazen gereksiz korktuğunuz oluyor mu maalesef benim çok fazla oluyor 🙈
Tutaste_ mesudeislam herkes bişey olmuş ne güzel 😀 biz dah kocamızı geçip bi işin elinden tutamamışız.koca önemli oladar borc var bana hiç git çalıs demiyor sen zorlugu cekme diyor. Sanki ben ondan ayrı saraylarda bi elim yagda bi elim balda gibi. Çocuktan sonra calısmayı planlıyorum buurda iş işide sıkıntı kücük biyer kasaba gibi ve tatil yeri 🤷🤷
mesudeislam Tutaste_ kocanız sizin zora sokmuyorsa ne mutlu böyle eşe bizde bekarlıktan beri kendimiz hallederiz kafası mesleğimiz var boşuna mı var cevabıu😥
Umutmirzainci Tutaste_ koca git çalış dediği için çalışmıyoruz,mesleğimiz varken evde oturmanın mantığı yok,kocaya bişey olunca Allah korusun aranız bozulunca kim bakacak size ?
Dunyam28 Sosyal Medya Ajansım var ve influencer ım 🌼Asil branşım Türk Dili ve Edebiyatı fakat öğretmenlik yapmıyorum.