Evinuuu aslanbeyy açıkçası ben bacağıma sıktım ama abartmayayım nasıl çıkar bu çocuk diye diye minnak oldu bebek 👶 neyse artık gelsin de anası besler burda onu 😂😍😍
Evinuuu Busestl genetik bu işler ben ve eşim büyük doğmuşuz ana başından beri kilo aldırıcı beslenmekte önemli bence
Busestl Evinuuu başından beri hep çok güzel gidiyodu kendimde sadece 7 kilo aldım hep dengeli ve sağlıklı beslendim ama 2 haftadır bi gerilik var geçen hafta 2550gr dı bu hafta 2600gr çıktı rahim agzıda kısalmıyor hiç doktor doğumu başlatacağın şeyler yapmaya başla artık dedi bakalım napcas
Hilal2901 Evinuuu ben de 10 unda gidicem çarsambaya denk geliyor sanırım. Açılma yok dedi sancı ds yok dendi bakalım ne diyecek birbirimize destek oluruz insallah 😂
Evinuuu Hilal2901 normal mi gözüküyor seninde bana baktı çatı da oooo iyi iyi dedi bana güvendi bu çocuk iki avazda çıkacak galiba 😂😍
Busra1819 Evinuuu Amin inşallah rabbim tüm hamilelere bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 😊
Prensesminik42 Evinuuu kizm37+4 dünyaya geldi 2.700 şuan 4yas kızım kilosu gayret yerinde çabuk kilo alıyorlar 40cikana kadar
Hilal2901 Evinuuu çıkar çıkar benim de gidisat normal insallah öyle olur bakalım neler gelicek basımıza 😂
sumeyyepy 37+5 te 2960 doğurdum doğunca çok minik gelirdi gözümüze, ama çok çabuk kilo aliyor ilk aylarda gayet güzel hiç kafaya takmayın☺️
Meliha__ Evinuuu amin cümlemizin insaAllah🥰 Tabiii anne olmak kolay değil en ufak ayrıntıyı en içe şekilde düşünüyoruz 🙈😀
Umutaren Evinuuu normal benim 35 de 2500 dü şimdi 36+6 yım bnmde o civarlar olması gerek yakın zamanda ölçtüremedim 3000 olması lazım aşağı yukarı haftada en az 250 Gr almalari gerek diye biliyorum