Niless- Evinuuu canım o kadar da küçük değil ki 3 kiloya yakın nerdeyse doğuma kadar 3bucuk civarı olsa gayet normal, yine de yediklerine dikkat et ceviz kefir muz bebeğe güzel kilo aldırıyor hurma yemeye de başlayabilirsin doğumun yaklaşmış hem
FyA Evinuuu bacım iyi normal , benimkide bi hafta önden gidiyo mesela bnde korkuyorum normal doğuma engel olursa diye bizde 37ye girdik bugün
Ahrez Evinuuu 38+2 de 2,850 ile dogum yaptim ben suan 36 gunluk 4 kilo oldu bile onemli olan saglikli olmasi kilosu degil.
Evinuuu Niless- normal olacaksa çok abanmayayım dedim bu seferde böyle oldu yine şükür tabi de insan acaba mı diyor yine de 😍😔🌸
aslanbeyy Evinuuu doktorum 32 de böyle giderse 3500 asagısı doğmaz dedi bende sizin gibi normal düşündüğüm için korktum biraz yemeye dikkat ettim 36+2 2700 dedi doktor bugün bu seferde diyorum az mı acaba😃 sağlıklı olsunlar kilo her türlü alınır☺️ bence bebeğinizin kgsu iyi ❤️
Evinuuu Ahrez doğru ama işte biraz kaygılandım acaba küçük mü diye ?allah bağışlasın sağlıkla büyüsün 😍
Hilal2901 Evinuuu ben de 10 unda gidicem çarsambaya denk geliyor sanırım. Açılma yok dedi sancı ds yok dendi bakalım ne diyecek birbirimize destek oluruz insallah 😂
Meliha__ Evinuuu 2 gün önce 37+4 günlükken doğum yaptim 2350grm doğdu miniğim 🥰 gayet güzel kilosu bence takılmayın kiloya sağlıklı olsunlar doğduklarında her türlü kilo aliyolar☺️
Evinuuu Meliha__ Allah analı babalı büyütsün 😍ana yüreği işte sürekli senaryo yazmaya hazırlanıyor demek ki 😂😍🌸
Busra1819 Evinuuu benimkide 36+5 de 2900 Dü hesaplarıma göre haftada 200 gr alıyor inşallah haftaya kontrolde 3100 ü görürüz benim bebeğimin kilo alması önemli kilo aldıkça kalbindeki delikler kapanıyor. Sizinkininde kilosu normal bence 😊
Evinuuu Busra1819 o zaman sağlıkla büyüsün gelişsin sizin akıllı bıdığınız😍sağlıkla alalım sağlıklı olsunlar bir ömür boyu ❤️
Meliha__ Evinuuu amin cümlemizin insaAllah🥰 Tabiii anne olmak kolay değil en ufak ayrıntıyı en içe şekilde düşünüyoruz 🙈😀
Busra1819 Evinuuu Amin inşallah rabbim tüm hamilelere bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 😊
AsELinAnneSi__ Evinuuu üzülmeyin sağlıcakla doğsun yeter kilo problem değil 38+0 2600 gram doğdu 2400 e kadar geriledi şuan 8 aylık 8.5 kilo arayı kapatıyor geçiyor bile doğunca sağlıkla kavuşun inşallah☺
Deniz_mina Evinuuu benimde bugün 37+1 olduk din kontrolümde doktor 3000 gr dedi şaşırdım gelişimi güzel dedi gün verdi geçen yıl kızım 38+6 da 2850 gr doğdu bakalım bu ne zaman gelecek
Busestl aslanbeyy bfn 36+2 de bana da 2600 dendi bende kefir muz ceviz falan abanıcam haftaya bakalım bişey farkedicekmi
Evinuuu aslanbeyy açıkçası ben bacağıma sıktım ama abartmayayım nasıl çıkar bu çocuk diye diye minnak oldu bebek 👶 neyse artık gelsin de anası besler burda onu 😂😍😍
Evinuuu Busestl genetik bu işler ben ve eşim büyük doğmuşuz ana başından beri kilo aldırıcı beslenmekte önemli bence