Ummuarbc eylulmucizem_ 29+5 ayakta fazla kalsam ayaklarım şişip ağrımaya başlıyor alışverişim bitti birkaç eksik var onları da alacağım artık kıyafetlerini yıkamaya başlayacağım siz ne yaptınız kıyafetlerini yikadiniz mi ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz
Tugba1tugba eylulmucizem_ 31 haftalık mide yanması bel ağrısı halsizlik var bende çok haftaya kontrolümüz var merak ediyorum ne durumda
artikbiranneyim eylulmucizem_ 30. hafta. 3. Trimester üstümden geçiyor resmen🥴 toplanmalar sertleşmeler sert tekmeler çarpıntı nefes darlığı kabızlık ay ne ararsanız var 🫠
balim35 @eylulmucizem_ 27.haftadayımm mide bulantılarım geri döndü maalesef sıcaktan mıdır nedir canım hiç birsey yiyip içmek istemiyor birde vitamin içtikten sonra bulanıyor ne güzel geçmişti 🥲
MerveeAa 31+1 mide yanması ağrısı baskı hareketleri herşey rahatsız ediyor birde burun tıkanıklığı boğaz kuruluğu başladı sizlerinde oluyor mu neler yapıyorsunuz
eylulmucizem_ MerveeAa burun tıkanıklığı hamileliğimin başından beri var bu yüzden bazen nefes darlığı da yaşıyorum
br2023 MerveeAa 31 haftalık bizde aynılarını yaşıyoruz bide üstüne nezne oldum soğuk almsm 😐 İlaçlarla atlatmaya çalışıyoruz.
bilgeeS Ummuarbc merhaba bende sizinle aynıyım alışverişim bitmedi henüz kendiniz için neler aldınız neler gerekli kafam karışıyor birde bebeğe kaç tane kıyafet neler aldınız
MerveeAa eylulmucizem_ ay çok zor geceleri zor uyuyorum hatta nefessizlik uyandırıyor Allah yardımcınız olsun sizinde
Tugba1tugba eylulmucizem_ bilmiyorum ki ben en son 27 de gittim 31 de gel tekrar dedi bana 2 haftada bir çağırır heralde bundan sonra artık
eylulmucizem_ artikbiranneyim kabızlığı hiç yaşamadım aksine günde 2-3 kez karnım ağrıyarak tuvalete gidiyorum başta ishla doğum belirtisidir diye korkmuştum ama ishla değil demek ki bağırsaklar böyle çalışıyor😂
Dilan_Deniz eylulmucizem_ 29+2 geceleri hiç uyuyamıyorum nasipse 19 eylül doğum,sağlıkla gelsin bebişler
Semihaoyku eylulmucizem_ 28 haftayim zorlanıyorum gece uyurken migdem yaniyo sürekli dün kan verdim değerler alt üst kimi düşük çıkmış kimi yüksek b12 sınırda düşük kansızlık çıkmış crp yükselmiş ayakta nasıl duruyorum bende şaşırdım değerlere göre onun dışında iki gündür falan ara ara midem bulanıyor ayaklarım şişiyor altı karincalama kaşınma oluyor böyle gidiyor günler