aslanmom1992 -Mina- bizim forte d 3 150.000 iu o yüzden 3 damla yazılmıştır. Devit 3 damla 50.000 o sebeple hanımefendiye 10 damla yazıldı bence
Dunyammmm Alpmom__ benimde devir 50.000 iu günde 10 damlankullaniyorum . Bunun sebebide sanırım bu aylarda herkese veriyorlar ekstra düşük olanlarda damla sayısını yükseltiyor olblrler . Bu arada benimde d vitqminim düşük çıktı hazirandan beri kullaniyorum
-Mina- Alpmom__ bence en sağlıklı olan doktorunuz belki torc testlerinizde eksik görünüyordur değeriniz
minigimherseyim_ Aleynaz06 Aleynaz06 ya bende bugün aldım siz nasıl kullanıyorsunuz yani direk ağzınıza mı damlatıyorsunuz yoksa böyle bir şeye mi katıp alıyorsunuz
Aleynaz06 minigimherseyim_ ben suyun içine damlatıp içiyorum, ekmek veya suya damlatıp kullanabilirsiniz
minigimherseyim_ Aleynaz06 ekmek çok kötü yapıyor beni çiğnemeden yutmaya çalıştığım için suya damlatayım ben bide öyle deniyim
surprizbebe Alpmom__ ben de kullandım. Günlük 10 damla ile başladım sonra 6 ya düşürüp bıraktım. Hamileliğin ilk ayında tahlilde d vit 7 çıkmıştı kullanmayıp napsaydım😊
fairytale_ Alpmom__ ben 9 damla kullaniyorum doktorum yazdi baska doktorada sormustum oda bebek icin cok iyi bir vitamin demisti
Alpmom__ fairytale_ bende sordum ben ne yazıyorsam gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi kullanıyorum 6-7 damla