Alpmom__ Kızlarr doktorum bunu yazmış fakat ilaç prospektüsünde gebelerin kullanmaması gerektiği yazıyor . Aranızda kullanan var mı ? Yarın ilk iş doktorumu arayıp sormak olacak ama saat geç oldu diye yazmak istemedim
Aleynaz06 Alpmom__ bana da yazıldı geçen hafta. Kullanıyorum her gün. Doktorun yanlış yazdığını düşünmüyorum
-Mina- Alpmom__ ben hem özel hem devlet takipçiyim ikisi de aynı damlayı yazdı bir skıntı olsaydı ikisi de aynı damlayı önermezdi bence
minigimherseyim_ Aleynaz06 Aleynaz06 ya bende bugün aldım siz nasıl kullanıyorsunuz yani direk ağzınıza mı damlatıyorsunuz yoksa böyle bir şeye mi katıp alıyorsunuz
aslanmom1992 -Mina- hangi ilacı kullanıyorsunuz bana da hekimim forte d3 damlası yazdı bu damla için de gebelikte gerekli olmadıkça kullanılmamalı yazıyor
-Mina- Alpmom__ içini ferah tut devlet 9. Haftada verdi 11. Haftada özel kullanma erken dedi ben diyene kadar artı ilaç alma dedi bir hafta önce özel tekrar başlattı çok şükür bir sorun yaşamadım erken kullanmama rağmen
-Mina- aslanmom1992 aynı forte d3. Devlet günde 5 dedi özel 3 dedi bende bazen 3 bazen 4 kullanıyorum
Alpmom__ aslanmom1992 kardeşimde doktor ona sordum kullanmam gerektiğini söyledi bende başladım kullanmaya . Gebelik öncesi de kullanmıştım bir dönem
aslanmom1992 Alpmom__ tüm d vitaminlerinde gerekli olmadıkça gebelikte kullanılmamalı yazıyor ama bebeğin iskelet gelişimi için de gerekli diye biliyorum maalesef besinlerden de yeteri kadar alamıyoruz. Bana da forte d3 yazmıştı hekimim 3 damla kullanmaya başladım dünden beri
Alpmom__ aslanmom1992 benim düşüktü zaten biraz . Ondan da yazmış olabilir . Yazdılarsa vardır bir bildikleri bende 10 damla değilde 3-5 damla şeklinde kullanmayı düşünüyorum
fairytale_ Alpmom__ ben 9 damla kullaniyorum doktorum yazdi baska doktorada sormustum oda bebek icin cok iyi bir vitamin demisti
aslanmom1992 -Mina- bizim forte d 3 150.000 iu o yüzden 3 damla yazılmıştır. Devit 3 damla 50.000 o sebeple hanımefendiye 10 damla yazıldı bence
Alpmom__ -Mina- valla kafam çok karıştı . 10 değil de daha az kullanmaya karar verdim yine de doktoruma danışacağım
Dunyammmm Alpmom__ benimde devir 50.000 iu günde 10 damlankullaniyorum . Bunun sebebide sanırım bu aylarda herkese veriyorlar ekstra düşük olanlarda damla sayısını yükseltiyor olblrler . Bu arada benimde d vitqminim düşük çıktı hazirandan beri kullaniyorum
-Mina- Alpmom__ bence en sağlıklı olan doktorunuz belki torc testlerinizde eksik görünüyordur değeriniz