Hkgezer Cumartesi gittiğimde kese 2.21 cm idi üstten yolk kesesi bile gözükmedi vajinal ultrason da yolk gözüktü bugün gittim karından baktı kalp atışı dinledik haftaya side dünlersiniz inşallah
Pinaraydin_2969 Tinkerbelk malesef bende böyle bekledim. Ama pazartesi günü kürtaj olucam. Bebek görünmüştu ama kalp atışı yok..
Hshaujaja Yagmurbebek tahlilde 725 di iki gün sonra gittim gözükmedi bende bekledim biraz 7875 di bu sonuçtan iki gün sonra gittim gözüktü
[silindi] Tinkerbelk önce yolk sac sonra bebek görünür zaten her şey yolunda gibi görünüyor canınızı sıkmayın 1 hafta en geç 15 güne net şekilde görürsünüz.
Tinkerbelk [silindi] İnşALLAH teşekkür ediyorum,çok rahatlıyor insan burda paylaşınca..her ağızda bir dua var derler kimin duası kabul olunur bilinmez,,Allah razı olsun🤲🏻
Hshaujaja Yagmurbebek gözükmedi işte o değerdeyken 8000 bine yakındı hcg 8000 bine yakın olmasına rağmen bi kaç gün bekleyip sonra gittim tam gözüksün diye gittiğimde 7+2 di geç gittim yani
melekmi22 Tinkerbelk daha neler şaka mı yapiyo 6. Haftamda benimde gözükmedi bebiş 8. Haftada gittim ben garanti olsun hem görelim hemde kalp atışını duyabilelim diye yani küçük daha görülmemesi çok normal demişti bana doktorum
Tinkerbelk melekmi22 Hatta bana gecikiyo,gözükmesi lazımdı demişti.Benim sat 1mayıs, sadece ilişki 18-19 undan yumurtlama günü olduğu için hamilelik ultrasonda 6 haftaya denk geliyor.
Bebemiz Yagmurbebek pazaresi erken olur salı veya çarşamba gidin kese için ama salı günü de gitseniz görünebilir değer 3000 olunca keseyi görüyorlar genelde karından. Sizinde salı günü beta ortalama 3200 lerde olur
Yagmurbebek Bebemiz tsk ederm carsamba gdecem randevu aldm. Ama bu pazartesi gel diyen doktra da gidecm kendi doktorumdan randevu bulamamstm diye baskasna gttm de icime sinmedi