Gkce18 zlemceylan canım hala pik gözüküyor gibi bence bu günüde değerlendirin bazen pikler 2-3 gün sürüyormuş boşa geçirme gününü 💗😘
zlemceylan Gkce18 evet öyle yapayım en iyisi umarım yarın silikleşir 🥰 sizin de umarım koyulaşmaya başlar bir an önce ❤️
Ceylin07 Gkce18 bende ovülasyon testi yaptıktan hemen sonra hamile kaldım adetten sonra 5 kez falan kullandım çift çizgi oluşmuştu
Ceylin07 Gkce18 her gün olmadı ama test pozitif çıkınca 2 gün değerlendirdik akşam saatleri daha iyi olur diye duymuştum ve hep aynı saatler olsun
MrvBK zlemceylan Olmuş evet. Bu geceyi değerlendir canım mutlaka. Diğer postta da vardı testlerin onlar için de yazdım gerçi aynısını. Hayırlı haberlerle inşallah 🌸
zlemceylan MrvBK ayy inşallah evet yazmışsın gördüm ♥️ bu geceyi de değerlendirip artık bakalım güzel haberler alırız umarım Allahın izniyle 🙏🏼🥰
AdaEcem Gkce18 bende deneyeceğim ovulasyon yapacağım. Bugün yarın regl bitecek. Hemen başlamak 5 gün sonra başlarım, benm yumurtlma genel de ayın 17 den sonra..
Gkce18 AdaEcem canım hemen başlasan daha iyi olur heray aynı zaman yumurtlamıyor kadınlar oyüzden adet sonrası hemen baslayın diyolar 💗
Zeyson zlemceylan valla bende takip ediyorum bat 23 temmuz hala yumurtlamayı göremedim teste devam ediyorum