Ceylin07 Gkce18 bende ovülasyon testi yaptıktan hemen sonra hamile kaldım adetten sonra 5 kez falan kullandım çift çizgi oluşmuştu
AdaEcem Gkce18 bende deneyeceğim ovulasyon yapacağım. Bugün yarın regl bitecek. Hemen başlamak 5 gün sonra başlarım, benm yumurtlma genel de ayın 17 den sonra..
Afranaz Gkce18 bende başlamayı düşünüyorum bu testlere ama yumurtlama tarihinden 3 gün önce başlamayı düşünüyorum adet biter bitmez çok erken olmuyor mu acaba
Karabelarumm Gkce18 ovulasyon testlerini ikinci kullanışımda hamile kaldım.umarım sizin içinde her şey yolunda gider,bu süreçte eşim ve ben aktardan yaptırdığımız karışımla değerlerimizi yükselttik.Beslenmenin çok faydası oluyor ☺️
zlemceylan Gkce18 merhabalar bende yapıyordum ama bugün piki gördüm dün ki kötülük için aldığım yere soydum ovulasyon dönemindesiniz değerlendirin demişlerdi 🥰
Ozgeee22 Gkce18 bu testi kullanmaya başladığım ilk ay hamile kalmıştım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ☺️
Gizemakr18 Ben bu ay ek olarak sogan kürü ve hayıt macununa başladım sol tarafımda 4+3 cmlik çikolata kistim varmış malsf inş bunlar iyi gelir😊
Gizemakr18 Karabelarumm evt canım bende 3 aydır ovulasyon takibi yapıyorm ilk ay pik gördüm degerlendirdik ama olmadı bu ayda malesf yumurtlama göremedim ovulasyonda da inş adetten sonraki ayımızda görürüm😊
Dilekulgtt zlemceylan sonunda pik olmus canim degerlendir test yapmaya devam et catlamayi gor mutlaka
Gkce18 zlemceylan canım pik olmuş cok sevindim elinde testin varsa 2 gün daha devam et silikleşmeyi görmüş ol 😘 bugünü yarını muhakkak değerlendir💗
zlemceylan Dilekulgtt evet çok mutlu oldum bende 🥰 değerlendirecğeiz bakalım darısı sizin başınıza kızlar ♥️
zlemceylan Gkce18 teşekkür ederim canım benim evet devam edeceğim yumurta çatlamasını görmem için ♥️ darısı da sizin başınıza inşallah 🙏🏼🥰
Gkce18 zlemceylan canım hala pik gözüküyor gibi bence bu günüde değerlendirin bazen pikler 2-3 gün sürüyormuş boşa geçirme gününü 💗😘