Btlakn tokluk ilk saatim 187 çıktı diyetisyene yönlendirdi doktorum. Diyet listesi verdi ölçüm cihazı aldım hergün sabah akşam açlık tokluk şekerime bakıyorum. Açıkçası ben diyet listesine çok uyamıyorum. Yalnız karbonhidrat, yağlı şeyler, abur cubur,beyaz ekmek şekerli şeyler tüketmiyorum Cook nadir canım isterse arada ufak kaçamaklar yapıyorum. Ölçüm yaparken kaçamak yaptığım zaman tokluk en yüksek 166 gördüm. Dikkat ederken de en düşük 106 gördüm. Şuan 1.5 aydır bu şekilde ilerliyoruz bebeğimin kilosu şuan gayet iyi ( Maşallah)sadece kafası 3 hafta önde dedi doktor oda genetik olabilir dedi. Suyu da iyi çok şükür. Sabah kahvaltıda genelde tam buğday ekmeği ile tost yapıyorum. Arasına yarım yağlı kaşar ve zeytin koyuyorum.1 tane yumurta haşlıyorum,bazen kırıyorum bir de bol yeşillikli salata yapıyorum. Ara öğün olarak 1 tane muz ,yarım yağlı bir bardak süt Akşam da sebze ağırlıklı ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Bir de limon salatama sıkıyorum bir de her akşam yemeğinde yoğurt mutlaka yiyorum bool su içiyorum her gün en az 30 dk yürüyüş yapıyorum