RedFlower Mervekyoglu_H benimde son 15 ama ne zaman gelir allah bilir. Normal doğum olacak bel ağrısı yalancı sancılar çok arttı doğum yakın diye düşünüyorum
Ask1907FB Mervekyoglu_H son 31 uygulamaya göre normal olduğu için ne zaman gelirse ama sanki erken gelecek gibii bey efendi sabretmiyor
T1627 mlk1502 benim ilk dogumum normaldi bunda da bir sıkıntı gorunmuyor bebek bas asagi pozisyonda 27. Haftadan beri bekliyirum artik ne zaman gelirse ilki 40+2 de geldi bakalim bu ne zaman gelecek
Rumeysamete Bende sizin gibi son 5 gün diyor ama normal doğumu beklediğimiz için kizcemiz ne zaman hiç belli değil 😂 normal olması için neler yapıyorsunuz
Gul-5757 Son 23 😇belki de 13 belki de daha geç normal için bekliyorum bakalım ne zaman teşrif edecek beyefendi 🥹keşke belli olsa saati
Mervekyoglu_H Gul-5757 belli olsa daha kötü bence heyecandan mahvoluruz fazla enerji kaybederiz zaten çok var gibi 😂
Mervekyoglu_H 06Canan cinsiyeti erkek son 2 haftadır çok sakin yeri daraldi bazen endişe ediyorum niye hareket etmiyo diye 😂
06Canan Mervekyoglu_H bnmde erkek kızım hiç böyle hareketli değildi 4 buçuk yasnda gerçekten sakin bir çocuk ama oğlum öyle olmıcak gibi çok hareketli maaşallah 😂
Ask1907FB Mervekyoglu_H aşırıı halsizlik bel ağrısı baş agrısı göze vuruyor oda gebelik zehirlenmesi şüphesi olmasından bide bebeğin karın çevresi 1 hafta küçük ondan dolayı erkenden olabilir sezeryanada alabilirler şuan takipteyiz