Mervekyoglu_H Bizim son 15 ama normal düşündüğüm için ne zaman gelir bilmiyoruz doktorumuz dün beyfendinin keyfi yerinde daha gelmeye niyeti yok dedi korku ve heyecan yaşıyorum sürekli sizde durumlar ne 😂
Humeyra34 Güya 18 ama belli de olmaz bu bebisin ne zaman geleceği 🐣🫣 sıcaklardan artık iyice bunalmış durumdayım sizde de öylemi? Serinlemek için ne yapiyorsunuz
Mervekyoglu_H Humeyra34 ben gece kemiklerim ağrısından yatamamaktan bunaldım 🥴 bı arkadaş sıcaktan bilmişti klimanın altında buzlu su siseleriyle yaşıyordu 😂
busykvc Mervekyoglu_H Son 17 benimde normal doğum yapabilmek için bazı yöntemleri düzenli yapıyorum 1 buçuk haftadır başı aşağıda ama kanala girmeye niyetli değil sanırım hala 😁 ahududu çayını gördüm bide onu ekleyeceğim günlük rutine bakalım
Mervekyoglu_H busykvc neler yapiyosun bizede şöyle atladigim bişey varsa bende yapım 😂benimki 33 den beri baş geliş ama gelen giden yok 😂
busykvc Mervekyoglu_H Derin squat derin çömelip 1-2 dakika bekleme. Duştan çıkarken 10 dk kadar karnıma ve belime sıcak su tutma. Günlük 3-4 tane hurma ve ananas yemek. Pilates topunda saat yönünde kalça hareketleri yapmak. Asansör no merdiven yes😁 Konuşarak ikna etmeye çalışmak->hadi kızım gel artık hadi çocuğum zamanın geldi gel artık vs. 😁😁
Humeyra34 Mervekyoglu_H bnde pervanenin altındayım ama zor luyor yaaa resmen dediğin doğru kemiklerim ayrılıyor 🫣🫣🫣 anne olmak kolay deglll 💓💓