Haticeakgul 2 saat önce yenmeli
Nsty e girmeden kac saat önce yemek yenmeli
gulayy0909 ben 2 saat önce yersem tekrar acıkıyorum 😂 1 saat evvel yemek yiyip ,Yarim saat oncesinde de kek,çikolata falan yiyip öyle giriyorum
Kaçıncı haftada girdiniz ilk
Haticeakgul ben son dk uyandığım için yolda bi poğaça 🤣🤣🤣 yanıma da çikolata tamm
Zseda iştahınız iyi demek ki ben öyle yiyemiyorum birde gebelik şekeri var mecburi dikkat ediyorum
Haticeakgul en fazla iki saat ama en iyisi 1 saat yada yarım saat gibi daha iyi oluyo
FyA 🤣🤣🤣
Ye hemen gir her girdiğimde öyle der yemek ye tuvalete git su iç gel
- Düzenlendi
gulayy0909 benimde gebelik şekerim var ama demek istediğim 2 saat uzun. 1 saat önce yenmesi daha mantıklı. Hatta yedikten 40 50 dk sonra gelin falan diyordu doktor. Zaten gebelik şekerimiz olduğu için 2 saatte bir ara öğün vs yapmak zorundayız 🤗
Haticeakgul nst ye girmeden önce şeker veriyor doktorum
aselinannesi1997 31 haftalikken
Haticeakgul 2-3 saate acıkırım çarşamba gittim ilk defa girdim benim bebeğim baya hareketliydi Allahtan yanımda bir kadın vardı onun bebeği çok kıpırdamıyordu. Hemşire tok gelin ki bebeğiniz hareketli olsun dedi saat söylemedi
Ben 30-45 dk öncesi atıştırıp öyle giriyordum
Haticeakgul neden erken o kadar
Zseda oda doğru ben genelde gidince kahve içiyorum hareketli oluyor
gulayy0909 evet kahveyi de duymuştum ama hic denemedim
Zseda denemenizi tavsiye ederim işe yarıyor baya bir
aselinannesi1997 ikinci grbrligimle ilk gebrligim arasında fazla aram yok 6 ay sonra hamile kaldım dikişlerimden yana rahatsızım kasilmalarim çok oluyor ondan doktor dogum sancısı varmı diye bakti
Haticeakgul merhaba benimde kasılmalarım oluyor ara ara ama nst de sancı çıkmadı 35+2 de girdim. 3. Gebeliğim 2. Sezaryenim olacak 2 sene oldu henüz dikişlerden dolayı mı ağrı oluyor acaba ?Sizin sancınız çıktı mı
Buseirgit sancı çıktı ama doktorumuz dogum sancısı değil dedi yalancı sancı dedi dikislerime kafasını çok dayadigi için dikislerime agri giriyor