Zmom 2 gündür özellikle sabah uyurken bacağıma giren kramplarla uyanıyorum çarpılıyorum resmen o kadar kötü bir acı olamaz. Geçiyor ama acısı kalıyor iki gündür neredeyse yürüyemez oldum ağrı kaldı baldırlarımda. Bugünde olacak diye çok korkuyorum çok canım yanıyor. Ne yapmak lazım acaba hep olacak mı artık 😭
motherbaby_ Zmom magnezyum kalsiyum eksikligiymiş bugün ilaç yazdı doktorum unutup almadım hem agrılarını geçirir hem de kabızlık konusunda rahatlarsın dedi doktoruna müracaat et canım çok agrın varsa anlık sade soda tüketebilirsin
aysss- Zmom magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor canım magnezyum takviyesi al aynı zamanda sade maden suyu ve semiz otuda inanılmaz iyi geliyor
Zmom lili19 buna bir şey diyorlardı hatta varis miydi o mu oluşuyor acaba. Ne bu bilmiyorum ama böyle acı olamaz saniyelik bir şey ama yok yani ağlatıyor insanı. 2 gün her sabah 1 kere oluyor.
Zmom merimiri peki bu ilaçla geçecek mi ağrı kaldı iki gündür hemde iki bacağımda da yürümek istemiyorum resmen
Gaye1402_ Zmom o kramplar beni mahvetti doktorum magnezyum ve sade soda önerdi içtim düzenli geçti şükür
Zmom Gaye1402_ sevindim adınıza gerçekten uyumak istemiyorum artık. Olsa bitse yine tamam ağrı da kaldı öylece geçmiyor da
miray_85 Bende Nates magnezyum kullanmiştım doktorumun tavsiyesi ile faydası oldu çok fazla kramp girmiyordu ictigim zamanlarda , ama krapm girdigi zaman bacağıma aşagıdan yukarıya doğru masaj yapardım hemen geciyordu
Babyycutee Zmom aynı acı resmen yatakta kal geliyor ağlıyorum bitmesini beklerken resmen öyle şiddetli acı ve ağrı sonra üzerine basarken de acısı geliyor gün içinde yavaş yavaş gidiyor ama ben ne yaptıysam geçmiyor
Zmom Babyycutee biliyorum biliyorum🙁 canım magnezyum bak herkes önermiş o eksikmiş denedinmi sen? Tek çarem o kaldı