Crnsln elifdiyorkii kaçıncı haftanız da alttan muayene etmeye başladı bende 38 oldum yarın doktora gidicem ama daha hiç bakmadı bana açılma var mı diye. Nst nizde sancı çıkıyor mu ?
Anneoluyoru 33+5 mide yanmalı ve bol tuvalete çıkmalı gecelerden biri yine 😅 heyecanlı ve panik bir anne adayıyım.
2024annesi Lina_mungsn sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun baya az kalmış. 34. haftadayım, çok fazla uyku hali ve mide yanması yaşıyorum. Çalıştığım için iş yerine git gel yapınca araç da tutabiliyor bazen. Allah herkesn yardımcısı olsun.
Fatihinanasi arzum21a 35+0 im bugün ve gece çok korktum sancı çok aşırı geldi . Şu an da daha hafif olsa da geliyor.
Nuryzcccc Gaye1402_ neden böyle bu bebekler biz de aynıyız 39+4 ne sancı ne açılma ne de kanala giriyor hanım kızım nasıl olacak bilmem 😂
Nuryzcccc Gaye1402_ valla ben baştan beri 36 dan sonra her an gelecek korkusuyla yaşıyordum ama yok yok yok 😂
Lovelovebaby Lina_mungsn 25+4 olduk . Göğüs kafesi altında uyuşukluk oluyor onun haricinde iyiyim şükür