Ebrarhacer Lina_mungsn bulantı falan kötü bi hal yok ama psikolojik olarak çok değişme ve gerginlik alınganlık var
Ays-0 Lina_mungsn Maşallah bende 38 39 olsam keşke🌼 27+1im karın sertleşmesiyle başladım haftaya böbrek yanlari hafif sızlıyor gibi oluyor en çok geceleri 3.trimester gümbür gümbür geldi gibi biraz benim için
elifdiyorkii Lina_mungsn 38+6 olduk bizde 2 cm açılma var ama sancı yok ara ara kasılma oluyor bekliyoruz
Fatihinanasi arzum21a 35+0 im bugün ve gece çok korktum sancı çok aşırı geldi . Şu an da daha hafif olsa da geliyor.
Lina_mungsn Ays-0 o günde gelecek bizde sizin gibiydik şuan ne zmn doğuracam diyorum bir an önce çıksın diyorum
Haticeadn Ays-0 36 haftaligim benimde öyle asla oturamıyorum uzanamiyorum yurursem hissetmiyorum sadece agriyi
Lina_mungsn arzum21a bazen bir 2 hafta önden de gidebilir geriden de gelebilir benim 1 hafta önden gidiyor
meryemhazar elifdiyorkii Bende ayni şekilde 38+5 2cm açılma var kasılma ve sancı oluyor arada ilk gebeligim fazlasıyla heyecanlıyız baklm ne zaman kavuşacağız
arzum21a Lina_mungsn i zmn benim doğuma var daha 36 olmuş oluyorum. Galiba. Çünkü hiç bir bllirti yok artık doğdun istiyim ama kolay olsun korkuyor um da rabbim kimseyi dar kapida bırakmasın amin🌹
Nuryzcccc Gaye1402_ neden böyle bu bebekler biz de aynıyız 39+4 ne sancı ne açılma ne de kanala giriyor hanım kızım nasıl olacak bilmem 😂