Iraz Kızlar ben adet tarihimi bekliyordum ama iş yaptım misafir vardı evde koltukları kaldralim dediler kaldirdim ben çektim filan supurdum bütün evi birşey olurmu
[silindi] Iraz Allah’ın izniyle bir şey olmaz ben de hamileliğin başlarında temizlik sonrası sancılanmıştım, lekelenme olmuştu ama şükür bir şey olmadı şu an son aydayım :)
sb17 Iraz ben hamileyken bazen unutup yaptığım oluyordu çok şükür sorun olmadı şimdiye kadar. Ama bu hiç olmayacağı anlamına da gelmez, bundan sonra dikkat edin elinizden geldiğince, kafanıza da takmamaya çalışın bunu, inşaAllah ki bir şey olmamıştır
Guzelanne56 Iraz iki gebelıgımde de test yapmadan 12 saate yakın bır sure önce cam perde halı kaldırma ındırme aklına gelebılecek her işi yaptım sandalyeden düştüm perde asarken bısey olmadı keseyı gördükten sonra başlıyor hersey ondan önce korkmayın bısey olmaz o kadar işe rağmen bısey olmadı düşük rıskını hep ılerı haftalarda yaşadım 6-10 hafta arası yatak bıle toplamadıgım haftalarda yaşadım mesela korkmayın
1Gulce Iraz hic stres olmayın bende hamile oldugumu bilmeden agır tasıdım kendimi cok yordum vs simdi 36. Hafta bitiyor
Iraz [silindi] Allah bana da nasip etsin fakat görümcem yarın yada diğer gün temizliğe çağırdı halı filan yikanicakmis net birşey olmadığı için de gelemem diyemedim nasıl yapacağımı da bilmiyorum asiri dedikoducu insanlar gitmezsem 7 köye tellal ederler gelmedi diye dikkat ederek yapmaya çalışacağım 😔
Iraz sb17 etmeye çalışacağım ama birşey hissetmiyorum sabah göğüs ağrım vardı şuan o kayboldu korktum
[silindi] Iraz Allah hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah ☺️ Kız sen de kendin kaşınmışsın neden hunharca temizlik yapıyorsun insanların yanında 😄 tabi çağırırlar görünce. Bari ağır işlere girişme, kendini zorlamadan yapılacak şeyleri yap yahut hiç gitme evde istirahat et 🤷🏻♀️ gidersen şimdiden kolay gelsin
sb17 Iraz ben böyle belirtiler olmadan öğrenmiştim hamileliğimi, belki sizde de öyledir, takılmamaya çalışın, Allah kısmet etsin hayırlısıyla
Feliz Iraz korkma bende de korkudan belirtilerim kaybolmuştu 5dk önce çok çok ağrıyan göğüslerim bir anda normale dönmüştü ama bebek iyiydi şükür. Dua et ve kendini bir daha o kadar yorma❤️
Iraz sb17 amin inşallah tutnur bana ovulasyon tarihinden 2-3 gün sonra öldü gerçi ilişki belki de tutmaz 7 günum var daha adete
Ask1907FB Iraz ilk gebelikte ev taşıdık şükür oğlum saglıkla doğdu bunda da yine oda degiştirdim agır eşyalar kaldırdım agır koltuk kaldırdım şükür skntı olmadı 35 haftalıkda bebeyim
Bendiyebiri_ Iraz daha bilmeden tüm evi komple temizlemistim perdeleri yıkayıp asmistim duvar sildim ellerimle yeri sildim eğilip kalktım hiç bişey olmadı hala da agrimin olmadjgi gün yaparım hiç bişey olmuyor nasibi varsa ne yapsan sıkıca tutar kendini nasibi yoksa ne yapsan yaomasan boş
Mzzz Iraz daha adete 1 hafta var bir şey var mı yok mu muamma bilemedim fazla mi streslisin acaba ben hamileyken evi silip supuruyorum koltuklari cektigim oldu
Bendiyebiri_ Iraz tabiiki Canim.bide sen bilmeden yapmışsın rabbim yine korusun kimsenin emeğini hiç etmesin
Feliz Iraz ne demek rica ederim tabiki düşünürüm hepimiz anneyiz hepimiz iyi olalım ailemizle bebişlerimizle beraber ❤️❤️ şu an iyi misiniz?
Alpmom__ Iraz hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce yatak odasının şeklini değiştirdim . O koca yatağı , o komodinleri tek tek kaldırdım . Ama çok şükür ki bir şey olmadı . Ama sonrasında hep yattım hâlâ yatıyorum