1palyaco Ars2223 12.haftadan beri iki çeşit yağ kullanıyorum . Ama 30dan sonra bianda çatlamaya başladım . Yani tamamen genetik bazen ne yaparsan yap işe yaramıyor.
Tutaste_ Ars2223 24. Haftadayım ya bi anda cıktı yada ben görmedim göbeğimin altını goremiyom 😀sabah kşıntısına kalkıyorım karnımın bide yağ sürüyorum okadar,
Ars2223 1palyaco bende kullanıyorum o haftalardan beri şuan için yok 28 haftalığız ilerleyen zamanda nasıl olur bilemiyorum muhtemelen çatlar
1palyaco Ars2223 belli olmaz inşallah çatlamaz . Benim cildim biraz kuru bi cilt . Birde su çok içen biri değilim . Su tüketimine de dikkat edin .
Tutaste_ 1palyaco amaan ben Kazan Kazan su içtim halad içiyorum. Kasigimin iki yerinde var serce parmagimin yarisi kadar mosmor cizgi karnimda küçük var ama drvamı gelcek gibi duruyor.
1palyaco Tutaste_ aynen dediğim gibi bazen ne yaparsan yap işe yaramıyor genetiğe bakan bir durum 🤦🏻♀️ biz yine tedbir alalım da takdir Allah’ın.
Ars2223 Tutaste_ annemde anlamlarda falan yok ama bende nasıl olur bilmiyorım vücuttan vücuda değişiyor galiba
Ars2223 metemom_ benimde öyle 25 den sonra belli olmaya başladı şuan 28 ama yinede gören hamile sanmıyor
Ars2223 Drfatma benimde göğsümde beyaz yırtık çatlamalar var ama göbeğimde henüz yok bacağımda da gördüm bir kaç tane beyaz şekilde
Drfatma Ars2223 benim de daha karnımda yok ama bacak bel kısmımda bayağı başladı mor çatlaklar oldu benim de