Zuzuu1 Xiremmx teşekkür ederiim 🫠 valla sadece bacaklarımda ağrı var şuan merdiven çıkamıyorum gibi. Ama yumurtlamadan sonra bıçak batar gibi bi kaç kere sancılarım oldu kitlendim üç beş sanıye 🤷🏻♀️
Dilekulgtt Xiremmx yaa insallah bebis haberidir canim 😇 benimde oyleydi dizlerim agrirdi sirtim belim. Ama suan sadece bel agrim var oda regl belirtisinden sayiyorum cunku her regl zamanı cekiyorum ya.
Xiremmx @Dilekulgtt ay bilemiyorum ya dün test yaptım bende bir şey çıkmadı korkuyorum yok diye zor bekliyorum regl günümü
Dilekulgtt Xiremmx valla erkendir belki canim. Bende 2 aydir geciklemeli adet yasiyorum o yuzden umitlenmiyorum gecikirsemde 😅😅 ama beklemek zor erkenden gelsin gelecekse regl
Ard19se Zuzuu1 Hangi günden test yapmaya başladınız sizden ricam söyler misiniz beş gün öncesinden altı gün öncesinden mi üç gün kala mı öğrendiniz
Zuzuu1 Ard19se cumartesi günü yapmıştım ama hiç bişey çıkmamıştı şimdide çok belirtim yok içimden geldiği için yaptım Cumartesi günü çıkmayınca daha yapmam regl beklerim diyodum 🫠
Cansuxdurmus  3 gündür yaptığım testler bu şekilde çıkıyor koyulaşma olmuyor son ikisi aynı gün bat 13 acaba kimyasal gebelik mi
Cansuxdurmus Dilekulgtt dün kan vermiştim 17.7 çıkmış bugün öğrendim anca yarın birdaha kan vermem gerekiyor
Eylinna Kızlar benimde normalde bugün regl olmam lazım gecikmez adetim, tık yok, belirti yok bakalım beklemedeyiz🫠