Ftmmmm Kivircik01 inşaallah teşekkür ederim 😍 acaba yükselir mi merak ettim ama pek ihtimal yok galiba
Kivircik01 Ftmmmm rica ederim 🥰 valla her şey olabilir burada çok değişik gebelik haberleri okudum inşallah senimde yükselir 🙏🏻🎈
Dilekulgtt Xiremmx yaa bende bir gebenin gunlugunde gordum yumurtlamadan 17 gun sonra yapmak gerekiyormus testi
Xiremmx @Dilekulgtt aynen regl öncesi son testimdi,bu sefer geciktikten sonra yapacağım inşallah tutunmuşturlar bize🥰
Xiremmx @Dilekulgtt bende hala bekliyorum belirtisi de yok aslında regl 1 hafta varken bacaklarımdan çekilme hissederdim kasıklarım çok ağrırdı göğüslerim şişerdi şu an sadece göğüs şişmesi var başka da bir belirtim yok son 4 gün kaldı 🥲
Dilekulgtt Xiremmx yaa insallah bebis haberidir canim 😇 benimde oyleydi dizlerim agrirdi sirtim belim. Ama suan sadece bel agrim var oda regl belirtisinden sayiyorum cunku her regl zamanı cekiyorum ya.
Ard19se Zuzuu1 Hangi günden test yapmaya başladınız sizden ricam söyler misiniz beş gün öncesinden altı gün öncesinden mi üç gün kala mı öğrendiniz
Zuzuu1 Xiremmx teşekkür ederiim 🫠 valla sadece bacaklarımda ağrı var şuan merdiven çıkamıyorum gibi. Ama yumurtlamadan sonra bıçak batar gibi bi kaç kere sancılarım oldu kitlendim üç beş sanıye 🤷🏻♀️