Oyku3005 Cnsgumus yanlış anlamazsanız test yptınızmı peki yaptıysanız kaç tane yaptınız evde ben 2 kere yaptım negatifti benimde bat 13
Cnsgumus Nergisim09 şöyle canım femometer diye bi uygulama var onu indirdim belirt vs ekleyebiliyosun 29 hazirandı yumurtlama tarihim eklediğim belirtilerle 24 haziran olarak değişti uygulamada o günü değerlendirdim ama ovülasyon tsti yapmadım
Dilekulgtt Nergisim09 sende durumlar ne canm belirti filan varmi biz beraber yumurtlama gormustuk sanirsam yada yakindi
beyzanurslgn bat 13, 2 gün önce kahverengi leke geldi bir daha gelmedi, iki gündür erken test yapıyorum Negatif görüyorum, daha beklemeli miyim sizce🥲
Cnsgumus beyzanurslgn bence bekle birkaç gün daha canım bir hafta var adet geçtikten sonra da gösterebilir
Nergisim09 Dilekulgtt 26.27 yumurtlama 28 çatlama gördüm canım valla bugün temizlik yaptım her yerim agridgi için birşey diyemiyorum 😅😅😅
Dilekulgtt Nergisim09 tm dogru benimde 27 sinde yumurtlama olmustu. Hadi insallah guzel haberlere çıkar
Cnsgumus Nergisim09 sanırım 24 ü oldu bazı arkadaşlar anlıyolar vücuttaki belirtilerden vs yumurtlama zamanlarını ben hiç anlamıyorum
Nergisim09 Cnsgumus benim akıntı oluyor canım 4 gün akıntı 4.gun yoğun geliyo Ogün test yaptım yumurtlamisim
rossa Kızlar benimde bat 15 kasıklarımda bıçak saplanır gibi ağrı oluyor arada,inanılmaz bir halsizlik var ama bugün kan testim negatif geldi pozitife dönme ihtimali var mı
Cnsgumus Kur vallahi bende beklemiyordum bende şaşırdım ama uygulamaya göre yumurtlamanın üzerinden 12 gün geçmiş
MrvBK Cnsgumus Hayırlı olsun canım. İnşallah herşey sağlıklı ilerler. Maşallaah diyelim de kocamaaan. Bu arada sat ne zamandı senin?
Smbemdy Cnsgumus benim bat 11 ama yumurtlamam 27si daha 9 guj gectigi ocin test yapmadim en az 11 gun gecmesi lazim diye
Kur Smbemdy canım o tarih nasıl oluyo pik olduğu günü mü baz alıyoruz yoksa ovülasyonun başladığı ilk günü mü benim yumurtlama başladığının ikinci günü oldu ilişki kafam karıştı
Cnsgumus Ftmmmm kasetin içini açınca daha çok belli oluyo canım doğru içini açınca mı görünüyor çizgi senin