Smbemdy Benim 5gun var ama test yapmak istemedimml yumurtlamanin uzerinden 8 gun gecti daha o yuzden cikmayabilir
Cnsgumus brcnbrcn3 teşekkür ederim umarım vardır 😍net bilmiyorum bi uygulamada 29 u birinde 24 ü görünüyo 24 ünü değerlendirmiştim ama 29 unu değelendirmedim hangisi bilmiyorum 🥹
Cnsgumus Merve8155 biraz kafayı rahatlatmak lazım zor ama bişeylerle oyalan moralini bozma canım benim benimde testler pozitif ama ben kalbi duyana kadar sevinemeyeceğim sanırım 🥹
Taileen Dilekulgtt dün gece vajinamda yanma var, idrarım da koyu diye acile gidelim dedik. Gitmişken beta hcg yaptırdık. 2.0 çıktı 🫠 bat 11. Buradan dönmez diye düşünüyorum. Hissettiğim her şey yalancı gebeliktenmiş
Cnsgumus Dilekulgtt verdim verdim bekliyorum 2 saate çıkar dediler inşallah güzel sonuçlar alırım bu sefer sağlıklı olsun tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum 🥺
Cnsgumus Kızlar 48 çıkmış sonucum 🥹 iki gün sonra tekrar vereceğim kan umarım sağlıklı bi artış olur nolur dua edin bana 🌸
Dilekulgtt Cnsgumus normal suan adetine gore adetin gecikirse dahada yukselir insallah saglikli yukselis olur
Eylinna Cnsgumus canım hayırlı olsun Allaj sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, çok sevindim🙏🏻