Zeyyno_ Minkkelebekk bn ilk gebeligimde lanolin krem kullandim çok iyi gelmişti yine her ihtimale karşı aynı kremden aldım deneyin derim
Ebrusisli Minkkelebekk kantaron yağı ve kendi sütünü hatta sürünü sağ dondur onunla masaj yap canım çok iyi geliyor
Yenianne6706 Minkkelebekk 28 gün oldu doğum yapalı hala uçları kıpkırmızı kenarları kırmızı ve çok acıyor her emzirmemde çile çekiyorum resmen 🥲 göğüs kalkanı, gümüş kapak, 2 tüp Lansinoh 40ml bitirdim bana mısın demiyor. Ayva çekirdeğini deneyim en son 😭
Minkkelebekk Yenianne6706 ayva çekirdeğini göğüs kalkanıyla kullandım mucizevi birşeymiş göğüs kalkanı tavsiye ederim ne sürerseniz sürün göğsün nemli kalmasını sağlıyor ve uçları bir yere değmediğinden daha hızlı topluyor hala acıyor fakat ilk emdiğinde sonrasında geçiyor
1prensesannesi__ Minkkelebekk gecmis olsun canım yara yerini nemli birak emzirmeden önce sonra sütünü sık etrafina sür ve bebeginin iyi tutmasini sagla sadece ucunu tutmasın kahverengi kismi genis bi sekilde tutarsa yara da olmaz acin da hafifler
Charlzey Geçmiş olsun insanı ağlatan bir şey. Madecassol krem işe yarar iyileştirir. Ama bu krem elbette bebeğin emmesi için uygun değil. Bebek emeceği zaman kremi yıkayın mutlaka.
Charlzey Göğüs kalkanı da işe yarayabilir kullanmıyorsanız hemen edinin. Sütyenle kullanmak zor oluyor. Emzirme atleti deneyin
Minkkelebekk Charlzey denedim baya toparladı ayva çekirdeğiyle kullandım çok şükür bir hassasiyet kaldı
Kubraalp67 Annemin dediği çok etkili bişey önereceğim size henüz doğum yapmadım ama şimdiden biriktiriyorum lazım olacak diye. Tahinin üstünde biriken yağ o kadar etkiliymis ki çok rahatlarsınız.
Nazo_avlu Minkkelebekk öncelik gümüş kapak herkes çok öneriyor ıkıncısı de silikon gögüs ucu al yaralara faydası oluyor emzırırken daha az acı duyuyorsun şu sıralar en çok önerilen hındıstan cevızı yağı krem yapıda olan varya ondan gamestan kremı duydum bıldıgın cerrahılık yaralara kullanılıyormus benımde yaralarım coktu çamaşıra yapışıyordu suyla ıslatıp çıkarıyordum okadar kötü haldeydım lansınoh fito tahin yağı kakao yağı denemedıgım hıcbırsey kalmadı ama yukarıya yazdıklarımı bı dene bende hamıleyım ve korkumdan bunları not ettım gecmıs olsun
gktgmom Minkkelebekk ben lansinoh göğüs ucu kremi ve gümüş kapak aldım aynı zamanda göğüs kalkanıda aldım umarım yara olmaz sizde deneyebilirsiniz belki işe yarar
Ayshe-h Minkkelebekk canım ben ilk bebeğim de tam 1 bucum ay çektim ne özel ne devlet destekli nede göğüs aparatlari fayda etmedi iki göğüs ucumda ortadan ikiye ayrılacak gibiydi takiiii tahinin üzerinde biriken susam yağını surene kadar hem kimyasal da değil kesinlikle tavsiye ederim emzirme sonrası sür yikamana da gerek yok hem
Denizz_ Ben çoğu şeyi dememiştim ilk bebeğimde gümüş kapak hemen iyileştirdi gümüş kapak alın derim çok çok iyi 1 ay sonra ikinci bebişimi inşallah kucağıma alacağım göğüs kalkanı da aldım
nur-can621 Minkkelebekk lansilinoh kullandım gram fayda görmedim hala yara silikon göğüs ucu aldım acımıyor artık onunla emziriyorum kızımı
amayinedeiyiilerledim Minkkelebekk aynı dert bende de var. Emzirdikten Sonra göğsünüz kendisi kursun. Kuruduktan sonra kantaron yağı sürün ve yarım saat 45 dakika göğüsleriniz açık gezin. Birkaç güne iyileşme olduğunu fark edeceksiniz Her emzirme sonrası tekrar edin.