Minkkelebekk Kızlar doğum yaptım 4 günlük olduk göğüs uçlarım çok kötü kanıyo ne yapabilirim artık ağlayarak emziriyorum emzirmek istemiyorum bazen acıdan çözümü var mı siz neler yaptınız
Mer3459 Minkkelebekk canım benimki de mahvoldu geçen hafta doğum yaptım Arko krem iyi geliyor dediler sürdüm Kantoron yağı sürdüm zeytin yağı bir de ayva çekirdeğini yarım bardak suya koydum bir gece dolapta beklettim o jel kıvamı aldı onu sürdüm göğüslerin uçlarına buzdolabı poşeti koydum nemli kalsın diye anca yeni geçti hemen bunları yap en çok ayva çekirdeğini ve kantoron yagini öneriyorum
Mer3459 Minkkelebekk berbat bir acı biliyorum ben de hiç emzirmek istemiyordum psikolojim bozuldu diğer iki çocuğum da da böyle kanamıştı 28. Haftadan itibaren lansinoh krem sürmüştüm 37. haftaya kadar ama hiç bana mısın demedi krem de bahane yani bir de olmaz demişlerdi bana gene oldu
Aylaa123 Minkkelebekk zeytin yağı kantoron yağı sürebilirsiniz yada anne sütüyls masajda yapabilirsiniz
Minkkelebekk Mer3459 ayva çekirdeğini yaptı annemler bugün sürücem daha süremedim sizin denediklerinizi bende denicem çok teşekkür ederim
Minkkelebekk Mer3459 çok kötü bir acı gerçekten sezeryan acımı unutturuyo bazen ayva çekirdeğini denicem bende garmaston vermişti doktor ama çok işe yaramadı
Minkkelebekk 1931 denicem şuan geçmesi için herşeyi yapabilirim herhalde umarım iyi gelir kaç günde geçer acaba ya
Aylaa123 Minkkelebekk sürekli sürerseniz hızlı toparlanır zeytinyağını sürdüğünüzde gögüsünüzğ silmenize gerek yok ama kantaronu sürdüğünüzde ucunu temizleyin mutlaka
Minkkelebekk Aylaa123 çok şükür toparladı göğüslerim göğüs kalkanı ve ayva çekirdeğiyle mutlaka kullanın tavsiye ederim
Esum48 Minkkelebekk canim arkadasim ayva cekirdegini onerdi. O cok faydasini gormus hemen gecirmis. Cekirdekledri 1 gun onceden suda bekletince jel oluyormus dolapta bekletiyomussun. Ertesi gun soguk soguk suruyomussun
Minkkelebekk Esum48 Denedim annemler yaptılar ve gerçekten ayva çekirdeği düzeltti göğüslerimi 2 güne toparladı hassaslık var zamanla geçicektir umarım bir de ayva çekirdeğini sürüp göğüs kalkanıyla kullandım çok rahatladım çok şükür
Yenianne6706 Minkkelebekk 28 gün oldu doğum yapalı hala uçları kıpkırmızı kenarları kırmızı ve çok acıyor her emzirmemde çile çekiyorum resmen 🥲 göğüs kalkanı, gümüş kapak, 2 tüp Lansinoh 40ml bitirdim bana mısın demiyor. Ayva çekirdeğini deneyim en son 😭