Eslem34 Srp53 kaset testlerden 3 gün üst üste yaptım hergün daha belirgin olmaya başladı ama şuan umutumu yitirdim hasta olucam kesin regl ağrısıyla bire bir değildir ağrısı heralde bu bildiğin regl ağrısı 😞
Gizem1992 Eslem34 valla bnde regl olcam sandım 2 gün vardı o ağrıyı çektim hatta ped aldım olcam kesin dedim ama olmadım 5 haftalık hamileyim şuan
Gizem1992 Eslem34 bnde pazartesi verdim beta ve hormon için perşembe günü çıktı çok uzun sürüyor nedense 😢 acile gittim orda ikinci kanı verdim 1.5 saatte çıktı o
Eslem34 Gizem1992 hadi ya mesela şuan sıcak basıyo terliyorum elim ayağım üşüyo bazen aynı regl zamanı olduğu gibi oldumu bunlar sende
Elfnrk Eslem34 hayırlı olsun çok yenimoluşan bir gebelik var 2 gün sonra aynı yerden tekrarla diyecem ama sağlık ocağı cumartesi be denk geliyor bence pazartesi testi tekrarla
Eslem34 Elfnrk hastanede yaptırdımda 2 gün sonra aynı saatte bulabilirmiyim randevu bilemiyorum devlet hastanesi olduğundan
mrserdogan12_ Eslem34 ayy ne güzel inşallah bizde görürüz şöyle sonuçlar sağlıkla kucağınıza alın 💋❤️