Deletedmom_72 hayalim35 Allah bağışlasın canım bende şimdiden korkuyorum ilk oğlum hiç yerinde durmuyor sağolsun
hayalim35 Deletedmom_72 bnm oğlum küçükken huysuzdu ama yaramaz değildi yani 2 çocuğumda asla mutfağa gidip dolapları karıştırmadı arkadaşım kızından dolayı çekmece kapaklarını bağlardı 😆 biraz büyüdü şimdi durmuyor koltuktan koltuğa atlayor🤦♀️😂
Tutaste_ hayalim35 ayy inşallah bende veririm 80e merdiven dayadım 🤷70 le hamile kaldım fenalardayım 😭
Deletedmom_72 hayalim35 ne güzel benim oğlum mutfağın içinden geçiyor sürekli kilitli tutuyorum mutfağı 😃
Tutaste_ hayalim35 ypk ya gece hiç bişey yemiyorum hiç hemde. Aksam 7 bitiyor 😀su cok içiyorum onun kilosu bence bu 😀
Moonfaced Bebelikk bende 72 ile hamile kaldım 35+3 deyim 85 oldum bi 90 ı görürüm doğuma kadar herhalde aşırı stresliyim inşallah hepsi gider
Bebelikk Moonfaced bana göre çok iyisin ve zaten ideal bi kilo almışsın ben 85 olsam çok rahat olurdum 🤣
Aerithma Sedaaaamm bende 6 kilo kadar gitti. Kişiden kişiye değişiklik gösterebilir tabi. Emzirdikçe kilo veriliyormuş gerçekten onu görüyorum. Ben ekstra bir şey yapmıyorum.
iremcannn1907 Gunduzsabah hiç diyet yapmadım. Yeme alışkanlığımı da değiştirmedim. Aksine çok yemek yerim. Sütte de bi sıkıntım olmadı. Kendiliğinden gitti kilo