hayalim35 Bsrrgl beslenmene dikkat edeceksin tatlişkom ilk kural bu çünkü emzirmiyorsun ha beslenme dediğim diyet değil azar azar ve sık ye ve akşam 10 dan snra hiç bişi yeme bol bol su iç verirsin inşaAllah🥰💜
hayalim35 Mer3459 yiiaaa o senin tatlılığın canım 💜 emzir canım gider hiç dert etme akşam 10 dan snra bişi yememeye çalışıyorum bi de bol bol su içiyorum etkisi büyük onu bu gün gördüm 2 günde 700 grm vermişim nerdeyse 1 kilo ve sadece 2 günde
hayalim35 Deletedmom_72 hareketli biri misin? Ebe emzirdikçe hızlı verirsin demişti takmaya değecek bişi değil nasıl verdiğini anlamıyorsun bile
hayalim35 Fatma_Fatma bnde 60 ın altına düşünce çirkin oluyorum ve vermek için çabalamıyorum 15 kilo verdim 2 ayda 2 ay snra inş 60 olurum 🤭
hayalim35 Neferut gece atıştırmalıkları çok oluyor gebelikte akşam 10 dan snra yememeye çalış kontrollü alırsın gece meyve çerez tatlı hiç bişi tüketme
Fatma_Fatma Deletedmom_72 eyvah benimde kızdan sonra oğlan olucak etrafımdaki erkek çocukları gördükçe korkuyorum ne yerde ne gökteler 1dk durmuyorlar ben ne yapıcam Allah ım diye düşünüyordum 2erkek olsa kafayı yerim heralde korkudan. Allah yardımcınız olsun
hayalim35 Af00 canım bn çok hareketliyim ve çok emziriyorum çok su içiyorum 2 haftadır da şekeri kestim pazartesi akşam tartıldım bu 68.900 dü bu sabah baktım 68.200 yani 2 günde 700 gram gitti bile
Aerithma Sedaaaamm bende 6 kilo kadar gitti. Kişiden kişiye değişiklik gösterebilir tabi. Emzirdikçe kilo veriliyormuş gerçekten onu görüyorum. Ben ekstra bir şey yapmıyorum.
Deletedmom_72 hayalim35 Allah bağışlasın canım bende şimdiden korkuyorum ilk oğlum hiç yerinde durmuyor sağolsun
Belginylmz hayalim35 6 ay oldu doğum yapalı 65 ile hamile kalmıştım 85 ile doğuma girdim şuan 67 kiloyum gidiyo yani