Kayaakk 2727dfne herşeye midem kalkıyor salata çorba patates kızartması belki çok kopmazsa köfte yanına
Kayaakk Hamile olarak krema çok yağlı yemekler balık ürünleri iyi pişmemiş şeyleri süt ürünlerinde laktozsuz tüketmenizi öneririm zaten biliyorsunuz da tekrar hatırlatıyım
momofmychildren Fatma_Fatma ay aynı ben sıcakta mutfağa giresim de gelmiyor salon mutfak beraber ve klima felan da yok 🥴 Eşime ne yapsam diyince de sen bilirsin diyor o yüzden hiç yemek yapasim gelmiyor 😂
Fatma_Fatma momofmychildren aynı aynı benimde salon ve mutfak sabahtan akşama kadar güneş alıyor yatak odasına kaçıyorum sürekli vantilatörüm var çok şükür serinletiyor beni ama mutfaktan çok soğudum hiçbirşey yapasım yok eşim 1kere şu yemeği yap dememiştir hiç yardımcı olmuyor
metemom_ ngksu hamuru evde yapması çok zor özellikle de pişirmesi canım içini hazırlayıp pide fırınına götürüyorum onlar pişirip çağırıyor
06Canan 2727dfne bizimki 4 de geliyor geldi ve abisinn yanına büroya gitti ben hala yemek yapmadm ve kızımla parka geldik 😂😂