MiracAlpinveUmutunAnnesi 2727dfne Valla okadar çok midem bulanıyor ki nasil yapar8m bilmiyorum Çorba mantı yapcam Yarın yemek yapmicam eşim iş yeriinden yemek alıp gelecek
Elaelaelammm 2727dfne etli patates yemeği erişteli pirinç pilavı cacık soğan salatası😒 hergğn ne pişirecez diye delirmesek iyi
melekmi22 2727dfne dun akşam koymalı makarna yapmıştım canım çorba istedi belki yanına da bi mercimek çorbası yaparım belkide sadece salata eşimde geç geliyor tek başıma hicbir şey yiyesim gelmiyo makarnayı da o yer diye yapmıştım yiyemedi o saatte gelince 😐
2727dfne melekmi22 bende canım mercimek corbası istyor ama yaz sıcak ishal yapar diyolarmo yüzden yapmıyorum buzlu salata yanında bi yemek olsa ne güzel olur 😃
06Canan 2727dfne bizimki 4 de geliyor geldi ve abisinn yanına büroya gitti ben hala yemek yapmadm ve kızımla parka geldik 😂😂
Damlaozzz 2727dfne Canım aşırı patates salatası istiyor onu yapıcam ama yanına yapıcak birşey bulamadım bende burda bekliyim fikir olsun 😋
melekmi22 2727dfne aa gerçekten mı bende bi vazgeçtim o zaman bu aralar tuvalet ile yapışık ikiz gibiyiz zaten bide ishal hiç çekemem 😅
MiracAlpinveUmutunAnnesi 2727dfne Yok kız yiyip gelmiyor bana ve oğluma iş yerinden yemek getiriyor yemek yapamıyorum ben bulantim olduğu için
2727dfne MiracAlpinveUmutunAnnesi kınıyorum başıma gelsin 🤣 benim eşim Mercedeste oldugu icin öyle şeyler yok malesef
Mompapatya 2727dfne türlü, bulgur pilavı mercimek çorbasi cacık 🥰 artik 2 gün yemek derdinden çıkmış oldum 😁