metemom_ Sarina98 gerçekten tatlılar ama beklediğimden çok daha uzun ve zor oluyor valize koydukca eksikler çıkıyor kendime bir şey almamışım doğru dürüst bu valizin kapanması bir haftayı bulacak sanırım 😂
metemom_ Sarina98 küçük olan hurca koydum ben üstüne hemşireye verilecekler yazıp veririm zaten küçük bir hastahnede doğuracağım için öyle ayrı paketle uğraşmadım büyük bir yerde doğursam dediğiniz gibi yapardım mutlaka
Sarina98 metemom_ 😂😂😂geçen defa ben 0 hazırlıklı gitmiştim Allah’tan oğlumun kıyafetlerini annem alıp yikayıp ütüleyip paketleyip göndermişti yoksa o bile hazır değildi. 40 haftaya rahat rahat hazırlanacaktımda, erken geldi) geceliğim bile yoktu)
metemom_ Sarina98 hee hastahneye gidince çıkarır görümceme veririm diye düşünüyorum ya o da ne zaman isterlerse verir
metemom_ Sarina98 bende rahat rahat hazırlanırım diyordum da doktor yalancı sancın var rahat rahat gezme diyince totom tutuştu 😂
huysuz__ Sarina98 31 haftalık olduk şükür, herşey olduğu gibi duruyor 😁😅3. Olunca acayip Bi rahatlık var üstümde bakalım 🦥
Sude22 Sarina98 34 haftalığım benim de erken doğum riskim var 27.haftada her şeyini yıkayıp ütülemiştim 30.haftada da çantalarımı hazırladım