Zseda Kızlar konuştuğum birkaç kişi vardı umarım görürler, ne durumdasınız merak ettim ben eleniyorum çarşambaya sezeryan icin gün verdi,çocuk gelmiyor bir türlü. Sizler ne durumdasınız?
melekmi22 Zseda benim 36. Hafta bitmek üzere ama hala bebek dönmedi 38de kontrolüm var bekler mı 40a kadar yoksa sezeryan için gün verirler mi acaba
YeniGelinMeselesi Zseda bende salı günü 3 cm açılma ve sancı ile gittiğim doğumhaneden acil sezeryana alınarak bir anda bebeğime kavuştum 16.33 doğum saati🥹 sezeryandan sonra yürümek ilk adımlar zordu ama yürüdükçe açıldı 2.günümüzde aşıırrrı derece baş ağrım ve mide bulantısı oldu en son dayanamadım kustum ve rahatladım anesteziyi atmak için bolca vip gold kahve ve su iç ben mide bulantısından su içemedim ilk başta o yüzden çok kötü oldum ama ağrı kesici iğneler sonrası bollca suya yüklendim ve çok şükür çok hafif bi baş ağrısı kaldı sadece bugğn taburcu oluyoruz 48 saati dolduruyoruz açıkçası normal doğum beklerken ani sezeryan psikolojimi çok kötü etkilese de 3800 doğan kızımı görünce iyiki sezeryan dedim🤭☺️
Symnr166 39+2yim bende hala bekliyorum bugün kontrolüm vardı kanala girmemiş henüz ama 1,5 cm açıklığım varmış inşallah devam eder açıklık bakalım salı günü tekrar randevum var 40 hafta olucaz🥹
Zseda Symnr166 insallah açıklık devam eder ya. Benim 2 haftadır 1 cm ilerleme olmadi ne yaptıysam. Artık biraktim
Caglaguney Symnr166 aynı durumdayım bende 39+2 ama benim doktorum açıklığa hiç bakmadı sadece suyun nst en iyi diyor Salı günü 40 haftam doluyor muayeneye gideceğim eğer o zamana kadar gelmezse. Salı günü acaba gün mü verirler doktorunuz ne dedi
Zseda YeniGelinMeselesi bende dün gün verilince cok moralim bozuldu şu an 3760 dedi kilosuna. Yani beklemiyordum sancim olur diye çok umitliydim bilmiyorum haftaya kadar kendi sancim olur mu ama sanmıyorum. Bi depresif hissediyorum kendimi. Ama doğum yapmana çok sevindim ya tebrik ederim çok şükür atlattin. Hastane de 2 gün mü yatış verildi ? Ben 1 günde çıkılır saniyordum. Sonda falan canını yaktı mi ? Bide epidural ile mi oldun yoksa genel mi anestezi oldu
Zseda Umutmom_ busraltin biz baya konustuk doktorla ya. 41.haftada suni deneyecektik ama en azından açılma 2 cm falan olsaydı iyiydi. Dedi ki hiç sancin yok suni verip acı çektikten sonra sezeryana dönerse boşuna acı çekmiş olacaksın çünkü acilman ilerlemez dedi. Benim hic sancim yok olmadığı için açılmada olmuyor. Bide en önemli sebep bebeğin kilosu 4 u bulursa normal yaptırmam dedi. 41.haftada 4 kiloyu bulmuş olur 😔 o sebeple çarşambaya kadar bekleyelim yine kendi sancin gelmezse carsamba alalim dedi
YeniGelinMeselesi Zseda hayırlısı oldun canım asla diretme şu olsun bu olsun diye hayırlısını kolaylıkla nasip eylesin 😌🌸 Devlette oldum sezeryanı 48 saatmiş normal olsa 24 saatte çıkarıyorlardı , Belden uyuşturmalı oldum o iğneyi falan hissetmedim o an stresten bence ama sonrasında narkoz etkisi diyim ertesi gün çıktı benden baş ağrısı mide bulantısı deli etti beni kustum en sonunda midem rahatladı boll su içç ve bol neskafe iç anca o şekil geçiyor birde ağrı kesici iğne istedim 1 günde geçti şükr 😌🌸 sondayı takarken daha doğumhane bölmündeydim ve narkozsuzdum yani baya yaktı takıldığı zaman çok acımadı ama yaktı yani ameliyattan sonra da narkozla hissetmedim zatn birtek odaya alınınca karnıma bastırıp baktılar kanamaya alttan yani o çok acıttı ama anlık geçiyor ya sezeryan olursan 3 kural diyim 1-boll su 2-bol neskafe gold 3 bol yürüyüş
Zseda YeniGelinMeselesi Allah razı olsun uzun uzun anlatmışsın çok teşekkür ederim. İnşallah tez zamanda daha da rahatlarsın. Korkuyorum yalan yok insallah bana da cesaret gelir. Hayırlısıyla Bi dogurursam haber veririm bende 😃
YeniGelinMeselesi Zseda böyle zamanlarda insan detayıyla öğrenmek istiyor ama inan herkesin hikayesi farklı oluyor işte ne kadar burada okuyup tecrübe edinsekte yaşarken insan cahilliğini görüyor😂🥲 inşallah hayırlısı ile kavuştursun rabbim😌🌸
Caglaguney Symnr166 maalesef daha doğuramadım 🥲 belirtim falan da yok yarım kontrolüm var🤦🏻♀️ sende ne var ne yok . Bu arada bebek kilon kaçtı ?