Iraz dem34 bende 7+ bilmem kaçta duymuştum normal yani korkmayin hiç döngü ile alakalı biraz kimisi 25 günde bir regl görür yumurtlama günü 11. Gündür bebek adet tarihine göre büyük olur kimisi 29-30 günde bir olur yumurtlama günü 15-16. Gündür mesela
Mervealya1992 dem34 bu geriden demek sayılmıyor cnm bende bugun 5+1 ama 4+6 dddi nolcakkı bhndan bişey olmaz .. bıde kalp atısı ıcın 7 8 haftada bıle duyulabılır
dem34 Mervealya1992 bilmiyordum ben de daha şimdi öğrendim hepinize teşekkür ederim kızlar çok sağ olun içimi rahatlattınız Allah razı olsun
Iraz dem34 bu teori tabiki ama yumurtlama günü tek ilişki olan ilişkilerde genelde öyle oluyor tabiki kızı olan da var Allah gönlüne göre versin inşallah biz bilemeyiz haşa Allah bilir
Esum48 dem34 kalp atisi 7.haftada duyuluyor. Birkac gun geriden gelmesi sorun olmuyor. Arada bariz fark olmadigi surece korkmanizi gerektircek bir durum yok 😊
Iraz dem34 amin inşallah sağlıkla ve gönlünüze göre olsun dua ederken çok isteyin hiçbirsey Rabbimin gücüne gitmez cnki 💕
bebeklerimveben_ dem34 3 hafta geride geliyordu kızım güzel beslenme dinleme o açığı kapadı kötü düşünme 6 haftalık zor duyuluyor zaten kalp atışı haftaya duyarsın ♥️
surprizbebe dem34 adetin ilk günü hamile kalmadın ya canım öyle düşün. Son adeti de içine alıyo bu hesaplama
surprizbebe dem34 hepimiz öyle hesaplıyoruz. Ama bence 1 hafta geriden olması bile sorun değil bu hesaplamaya göre.hiç takılma