Merhabalar ben 7 yıllık evliyim 7 senedir bebeğimiz olmuyordu pkos hastasıyım tedavi falan istemedim şuan Rabbimin bir mucizesi oldu ve 7+5 haftalık hamileyim hcg10000 üzeri ultrasonda kese var yerleşmiş ama bebeğin kalp atışını duyamadık canlanmamış henüz dedi doktor vajinal USG de duyabiliriz belki dedi ama ben kabul etmedim tabii böyle bir durum normal mi sizce..

Ebruuu0606 vajinal muayenenin hiç bir zararı yoktur aslında . Kişiden kişiye kalp atış duyumları değişebilir . 5.haftada duyan annelerde var 8.haftada duyan da Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Ebruuu0606 ben vajinal duymuştum 6 veya 7 haftalikken. Normal ultrasonda çok küçük olduğu için duyulamayabiliyor tabi tercih sizin bir sonraki kontrolde duyarsınız insallah merak etmeyin 🙏

Vajinalde doktor riskleri anlattı ama ben 7 hafta olana kadar hamile oldugunu bilmedim ağır falan kaldırdım ve 98 kiloyum 2 tanede miyomum var hafif lekelenmeler oldugu için riskli olabilir dedi

Ebrucum herkesin tecrübesi farklı lütfen kötüyü örnek alma ama bunu da bilmeni isterim çünkü ben o günlere dönebilsem onu yapardım
    İlk gebeliğimi arkadaşımla birlikte öğrendik o benden 1 hafta öndeydi
    benim ilk gebeliğimde kalp atışı yoktu doktorum olmayacağını ve almamız gerektiğini söyledi 7+2ydi bende arkadaşımı aradım onun 8 haftalıktı gebeliği ama onda da kalp atışı duyulmamıştı doktorumun söylediklerini anlattım bekledik ben düşük yapmaya başladım ve kürtaj oldum ama arkaşımda 10+1 de duydu kalp atışlarını
    onunda lekelenmesi vardı ama hep yattı öncesinde ağır iş yapmış olabilirsin ama bu saatten itibaren lekelenmen olduğu için dinlen ve bol bol ceviz haşlanmış yumurta yoğurt ve kaşar peyniri tüket çünkü arkadaşıma doktor bunların bebeği geliştirdiğini söylemiş
    bende şimdi onları tüketiyorum inşAllah sağ Salim kucağımıza alırız bebişleri 🤲🏻💖 bu arada bende pcosluyum

Ebruuu0606

Melloooo he birde pcoslu olduğumuz için bizim göbek bölgesinde yağlanmamız olduğu için duyulmaması da normal onun için alttan muayenede duyulur

Melloooo mrb ben ilk keseyide kalp atışınıda vajinal gördüm ve duydum inşallah sizde duyarsınız

6.haftada duyuluyor genellikle keseyle beraber ☺️

Ebruuu0606 7+1 duymustuk 8 haftada net duydum pco olunca belkide geç dollenme olabilir bekleyin 8 haftaya kadar

Hepinize çokkk teşekkür ederim bir nebzede olsa içim rahatladı şükür🤗