Lalemutlu Selam kızlar, Bursada hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz? Ne zamandır gidiyorsunuz? Benim 4 aydır gittiğim biri var ama sürekli tedirgin ediyor beni hep şüpheci davranıyor hic rahat değilim. Aslında iyi bi doktor ama değiştirmeyi düşünüyorum.
Sedef21 Lalemutlu ben oğlumda Neriman Çelik’e gitmiştim tüp bebek olduğu için ilk 3 ay Osman Develioğluna gidip 3. Aydan sonra Neriman hocaya geçmiştim, birde pembe mavide Aycan kopuz var çok tatlı ve ilgili bir doktor
emel16 Lalemutlu Şuan değiştirmeyi düşündüğünüz doktor kim acaba? Öok zor doktor seçimi ya bende o aşamadayım Şuan da
gulcin8396 Bende çekirge Doruk hastanesinde Nurhan Çelik adlı doktora muayene oluyorum çok neşeli Güleryüzlu pozitif bir doktor seni kesinlikle strese sokmuyor ve gerekli tüm önlemleri alıyor ilk gebeliğime göre o kadar rahatım ki tavsiye ederim kesinlikle.
Lalemutlu emel16 Özlem Ballı hayat hastanesinde. Biraz stres yapıyor bende acıkcası. Benı rahatlatmak yerine. Hosuma gitmiyor bu davranısı.
HoneyDay Bahar Çelen’i çok öneriyor arkadaşım kendisininde doktoruydu. Bende gittim gebelik planlaması için gayet net konuşan bilgili bir doktor
emel16 Lalemutlu karar verdiniz mi yeni doktora ? Bende kesin değişeceğim doktorumu benmki de bilgi vermiyor beş dk da odadan çıkıyorum hoşuma gitmiyor bu durum rahat hissetmiyorum kendimi
Mervemuratmete Pembe mavi Esra can beyazlıya gidiyorum en başından beri çok memnunum Nedret kolsal a bir iki kere muayene oldum onu da öneririm çok tatlı dilli rahatlatıcı
Sedefffff Lalemutlu Bende Hayat hastanesinde Merve Işık’a gidiyorum güler yüzlü,samimi ve ilgili bir doktor içim çok rahat çıkıyorum kontrollerden,kesinlikle tavsiye ederim.
belginuzun Lalemutlu medicana Tuğberk Güçlü, çok anlayışlı kibar bilgili çok güzel takip etti beni sağolsun
Seyhanclk Bende tuğberk hocaya gidiyorum daha önce düşük ve sonrası kist oluşmuştu çok ilgilendi takip etti şuan hamileyim tek tek anlatıyor düşük yaşadğm için daha ilgili her seferinde içimi rahatlatıyor müthiş bir doktor
Sariilayda16 Lalemutlu çekirge doruk Nurhan Çelik 36+3 oldum. Nurhan hanımı bulana kadar 2 doktor değiştirdim Sevdenur Mert ve Gültekin Adanaş. Bu iki doktordanda pek memnun kalmadım. Sonrasında Nurhan Çelik ile bir arkadaşımın şans eseri doğumuna girmesi ile tanıştım. Çok pozıtıf seni dinleyen sorduğun bütün sorulara cevap alabileceğin çok tatlı bir doktor. Matıve edici. Ultrasonda bebişe bakarken bile o kadar tatlı konuşuyor ki sanki kendi evladı gibi ilgileniyor. Şuan muayenesine zam gelmiş 1500 olmuş
Mavera316 Sariilayda16 ben 13 haftadayım ikili tarama yaptırdım sonucunda riskli çıkınca başka dr a da görünmeye karar verdim nurhan hanımdan randevu aldım yarına kendisi riskli gebelikle ilgili de bilgi sahibi bi doktor mu sizin deneyimleriniz nasıldı?
gulcin8396 Sariilayda16 29+4 şuanda benim erken doğum riskim var serklaj falan oldum en geç 37. Haftada sezeryan olacağım zorunlu sezeryan siz kaç haftalıksınız
Sennur16 Lalemutlu İbrahim Avcı.Doktor yorum sitesinden bakın çok fazla memnun insan var bende dahil.Hastanede olan doktorlar çok kısa bakıyor hemen çıkıyorsun ama benim doktorum yarım saat bakıyor.İkiz olduğu için bebeklerim 15 günde bir gidiyorum hep aynı alaka ilgi çok ama çok memnunum
Ulku2106 Lalemutlu hayat hastanesi Nazmiye hanıma gidiyorum ilk doğumumu da onda yapmıştım. Şimdi yine ondan devam ediyorum
Gebess95 Ulku2106 merhabalar bende ona gidiyorum ilk doğumunuz nasıldı acaba memnun kalmış miydiniz çok soğuk geliyor bana Nazmiye hanım ama artık doğurucam da doğumu belki çok iyidir diye de bırakmıyorum sizin tecrübeniz nasıldı acaba