Neray Burdur da değilim ama doğum yaptığım doktorum Büşra kanyıldızdı simdi orada diye biliyorum ben çok memnunum Allah razı olsun imkanim olsa yine ona gitmek istrrim.
amayinedeiyiilerledim Ftm_krky ben sezaryen doğum yaptım. Odalar 2 kişilik, ebeler hemşireler siz pozitifseniz onlar da pozitifler😂
Ftm_krky amayinedeiyiilerledim anladım teşekkür ederim cevabınız için odalar çok kafamı karıştırıyor ama bakalım hayırlısı
Esra_yldz Ftm_krky Ben bugün doğum yaptım suni sancı ile başladık fakat mecburen sezaryen oldum benim kaldığım oda iki kişilikti ama yanımda kimse yoktu şansıma 🥰
Gorkemm Esra_yldz ayy nasılsınız bebiş nasıl niye sezeryana döndü acaba açılmanız mı ilerlemedi ne kadar süre aldınız suni sancıyı bir de kusura bakmayın çok soru sordum da merak ediyorum
Esra_yldz Gorkemm Ağrılarım var onun dışında iyiyim çok şükür ki aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz 😍🥰
Esra_yldz Gorkemm Saat 10 da yatış yapıldı 4 e kadar suni sancı verdiler açılma olmadı rahim çok sertti sezaryene döndük o yüzden 🥰
Ftm_krky Esra_yldz odalar nasıldı ferah mıydı? Hemşire ve ebeler ilgili miydi? Nöbetçi doktor mu yaptı ve ameliyatı yapan kimdi ? Şimdiden teşekkür ederim ☺️