QueenMomm Kızlar merhaba Adetime üç gün var test silik çıktı kan testi versem şuan belli olurmu yoksa adet günüm gecikince mi gitmeliyim çok umutlandırdı test beni emin olmak istiyorum 🥹
zumraninannesii QueenMomm emin olmak için adetin geçsin öyle ver şimdi de kendine dikkat et adetini bekle
Zseda QueenMomm testte silik çıkan kanda direk belli olur. Adet gecikmesini beklemeyin hiç,evde test yapacaksaniz genelde gecikmeyi bekleyin diyorlar. Sizin silik varsa kan verin🤗
DENIZ_55 QueenMomm kan sonucuna yöneldim tekrar o yüzden ben evde testlere artık güvenmiyorum bende pozitif diye güvenip negatif gördüm o yüzden oyke çok kişi var hayal kırıklığı yaşayan bırazdaha bekle kan ver canim
QueenMomm zumraninannesii aslında beklemek istemiyorum belirsizlikten hoşlanmıyorum hemen netleşsin istiyorum 🥹
Mom6535 QueenMomm inşallah vardır canım benim beş test pozitif çıktı hepsi farklı marka kan gecikmenin 7. Günü 0.14 çıktı istersen iyi markalarla yarın sabah tekrar dene ve öyle kan ver
Berraaak Benim adetime 5 gün varken silik çıkmıştı o gün kan verdim hamile olduğumu öğrendim. İnşallah pozitiftir sizinde♥️
bbaa2805 Berraaak düzenli adet görüyor muydunuz adete 5 gün varken öğrendiğiniz için soruyorum, kaç haftalık öğrendiniz yani
QueenMomm Hepinize teşekkür ederim kızlar Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah birazdan sonuçları öğrenmeye gideceğim dualarınızı eksik etmeyin❤️
gizem3435 QueenMomm inşallah güzel haberler alırsınız. Böyle bebek isteyenler postundan gelen güzel haberlerle mutlu oluyorum. İnşallah vardır 💕