melekmi22 Pamuk bir çok kişinin aksine huyu hariç tipi kocama benzesin istiyorum tamamen onun kopyası olsun hiç değişmesin ona baktıkça kocamı kocama baktıkça bebeğimi göreyim 🥰🥰
Cansu-2600 Pamuk Detaylı ultrasonda gördüğüm kadarıyla burnu bana çenesi ve dudakları eşime benziyordu. Eşimin tek duası burnunun bana benzemesiydi çünkü eşim karadenizli 🙈 Bende eşim gibi sarışın mavi gözlü olsun istiyorum ama diğer herşeyi bana benzeyebilir 😁😁😁
perihankrkya Cansu-2600 shshs benim esim karadenizlide degil ama burnu ayni onlar gibi ilk gebeliğimde en korktugum burundu 😂 sukur burnu benim burnum gibi oğlumun simdi ikinciye gebeyim bugun gormeye gittik ikinci pasayi sukur onun burnuda benim burnum gibi en cok korktugum sey burundu shssjsj😂
myavocado Pamuk görüntü olarak kime benzese kabulüm😅, ama huy olarak babasına benzemesi, bana çekmemesi için ilk günden beri dua ediyorum 😂😂🙈
xhbgns Pamuk Ten rengi, göz rengi, saç rengi hatta tırnak yapısı vs ben ama kafa şekli saç yapısı aynı babası 😂 Bakalım bi büyüsünler 5 aylıklar daha bi yaşını geçsin o zaman belli olur bence
mervemurat16 Pamuk ben bana benzesin isterdim😄Ama ultrason fotoğrafını görene kadar aynı babası doğdu 5 ay oldu hala babası ve babannesi mağdurum 😄
Pamuk xhbgns Benim oglanin tirnaklar,el,ayak,kepçe kulak babasından klonlanmis gibi😀Eşim üzülme ikinci sana benzer diyor.
Maviyesill Pamuk kızım babasına benziyordu kaynanama benzeten de vardı Allah benzetmesin de bu sefer ki bana benzer inşallah hiç istemiyorum baba tarafına benzemesini 🤣