Pamuk Selam kizlarrr. Benim oğlum babası ve ben karışık şekilde ilerliyor şuan,her geçen gün görüntü değişiyor bakalım ne zaman sabitlenecek😃 Peki sizin bebeğiniz kime benzesin isterdiniz?
_ozlmm Pamuk Oğlum ilk doğduğunda tıpa tıp kaynanam ve eşimdi oğluma bakınca onlara bakmış gibi oluyordum ama değişti şuan hem bana hem de eşime benziyor eşime bir tek göz renginden benziyor tem rengi saçları burnu aynı ben 😂 ama niyeyse gören direk göze bakıyor aaa aynı babası resmen kendini kucağında taşıyorsun diyo 🙊 Kızım da ultrason resimlerinde tıpa tıp babası burnu dudakları çok benziyor bakalım doğunca nasıl olacak ben anneme kardeşime kuzenime benzesin çok isterim hep sarışın ve mavi gözlüler 😂😂
Rabiul Pamuk kızçemi en son 21-22. Haftamda görmüştüm aynı eşimin kız versiyonuydu şuan 37+3 üz o zamandan beri daha yüzünü göstermedi 🙈 umarım banada benzer
Deletedmom_116 Pamuk Babası doğurmuş diyorum ben oğluma 😂😂ama ara ara benim babama benzetende oluyor Tıp olarak babasına benzeyebilir ya yakışıklı kocamda kocam dndndks ama huy olarak bazı huylarda ikimizede benzemesin
Rabiul Pamuk bizim detaylı ultrasonda da doktor muayenesinde de aynı baba gözler dudak burun diyorum paralel evrende eşimi doğuruyorum heralde 😆
Plakkafa_ Pamuk Ayy bencede ya benim kiz da kaynanama benziyor bi bakinca bi bakincada bana benziyor ablamin kızı kaynanasına benziyordu şuan aynı ben benim kızım da bana benzer umarım 😄😄
Alkar Pamuk göz rengi ve boyu hariç bana benzesin istiyorum özellikle diş çene saç yapısı us de abime benziyordu oda kabulüm 😂
Ecem16600 Pamuk eşime benzesin çok istiyorum 🥰 benzerse sarışın mavi gözlü beyaz tenli bir kız bebeğim olur
sorybaby Pamuk oğlum babasına benziyor şuan ikinciye hamileyim yine ona benzemesini isterim yeşil gözlü falan çok hoşuma gidiyor hsjsjj😂😂
Kubraalp67 Detaylı ultrasonda gördüğümde her şeyi babasına benziyordu kızımın ki benzesin de babası gibi sarışın beyaz tenli olsun ama huyları bana benzesin isterim sessiz sakin akıllı uslu bir bebiş olur belki 😄
taze-anneady Pamuk ultrason fotoğraflarında aynı babasına benziyor😂 . Bana veya eşime benzemesi fark etmez benim için ikimizden birine benzesin de başkasını benzemesin. 😅 görenler aynı şu akrabası gibi demesini istemiyorum sadece bize benzesin yeter 🥰
xhbgns Pamuk Doktorum ve kocam hariç herkes bana benzetiyor Sanırım doktorum da eşimin gönlü olsun diye ona benzetiyor diyeceğim ama ultrasonda bile aynı baba diyordu doğunca da öyle dedi hala öyle diyor hfldj Galiba bizimki de ikimizin karışımı şu an 🫠🫠
Damlaozzz Pamuk Karakteri boyu huyu suyu eşime benzesin istiyorum saç rengi göz rengi bana çeksin ama hayırlısı tabi 😋