Alyask DNZMHMHT benım kasık karın bölgemde olmuyor sadece sağ tarafıma yatamıyorum doktor ilk baştan beri bebek sağda dıyor siZe sağ sol bisey dedı mı
DNZMHMHT Alyask yok demedi csnim ama galiba benim de sagda daha 7 .4 haftaligim . Ultrason bakarken genelde sag taraf uzerinde gezdi hep cunku
Nurcantas65 9 haftaligiz 6 haftalıkken öğrendim. Bazı yiyeceklere karşı hassasiyetim var. Prilam içiyorum 2 adet suanlik kusma yok rahatım yani 😀 benimde eylulde 2 yaşına girecek kızım var. Bakalım nasıl olacak
Nur123aa 548154 istemeyerek oldu 2 yaşında oğlum var şu an 8 haftamdayim yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum mide bulantısı iştahsızlık herşey var oğlumda böyle değildi çok rahat hamilelik geçirdim ama bu felaket geçiyor
Kb4576 548154 ilaç kullanıyorum şu an prilam diye kullanmama rağmen sabah yine kusuyorum ama en azından birşeyler yiyorum akşama dogru pek olmuyor bulantım ama mide eksimem ve yanmam var malesef gecmiyo
Hilalkula1215 Kb4576 mide kazınması bendede cok kötü sabah kalkınca gün icinde yesem mide bulantisi hissi