548154 2.hamileliğim 5 haftalıkken öğrendim ne ara 9 oldu hatırlamıyorum bile 1 tane coçuğun varken zaman çok hızlı geçiyor gerçekten 🥹 sizler napıyorsunuz nasıp geciyorr ?
Kb4576 548154 9 haftaligim bende bulantı , mide kazinmasi ekşimesi , halsizlik , koku hassasiyeti birde sıcak bunalım geçiriyorum ilk gebeligim 😐
Alyask 548154 benımde 2. Gebelıgım 9+4 bende Post açacaktım sağ tarafıma hiç yatamıyorum daha çok erken degıl mı yani batıyor orada varlığını hıssedıyorum bunu yaşayan anneler var mı ?
DNZMHMHT 548154 bende 4+5 haftalikken ogrendim asiri bas agtisi halsizlik uyku hali mid bulantilari beni cokzorluyor v3 3 yasinda kizim var. Bazen ona kahvaltı hazirlamaya bile kalkamiyorum bulantidan. O yizden bana hic zaman geçmiyor sanki 3 aydir hamile gibiyim ama 7 +3 gunluguz
dorukabioluyor Benim de ikinci 9 hafta oldu bugün tam ama zaman geçmiyor bulantı ruh halim kötü falan işte. Şimdiden Sezaryen korkusu sardı. 😔
Hilalkula1215 Kb4576 mide kazınması bendede cok kötü sabah kalkınca gün icinde yesem mide bulantisi hissi
Kb4576 548154 ilaç kullanıyorum şu an prilam diye kullanmama rağmen sabah yine kusuyorum ama en azından birşeyler yiyorum akşama dogru pek olmuyor bulantım ama mide eksimem ve yanmam var malesef gecmiyo
DNZMHMHT Alyask gun icinde genel olsrak karin rahim bölgem de agri batma var ama gece uzaninca sag tarafa uzanamiyorum batiyor
Alyask DNZMHMHT benım kasık karın bölgemde olmuyor sadece sağ tarafıma yatamıyorum doktor ilk baştan beri bebek sağda dıyor siZe sağ sol bisey dedı mı