Ecemmm07 Sssebnem1 26+4 olduk en son bayramdan önce gitmiştim kilodumu hatırlamıyorum ama bu sabah sag kasıgımı kemikmi agrsından kalktım su ictigmde gciyo biraz önce yine aynı şekilde oldu yoksam iyi geciyodu😏
Umtsen Ben ikinci hamileliğim oğlumda iken son ayda sadece kilosunu biliyordum simdi de kızıma hamileyim kaç kilodur bilmiyorum hiç te sormuyorum nedense zar zor cinsiyeti öğrenmiştik 27 haftada
9898- artikbiranneyim 29+ 6 yım bende toplanmalar oluyo tam göbeğimin ortasında sızlıyor gibi oluyo sanki böyle biri elleriyle sıkmış gibi sizde de o şekil oluyor mu
artikbiranneyim 9898- evet oluyor ama düzenli olursa o sancı demek. Dakika tutun öyle durumlarda 10 dkda bir toplanma olursa sancı demek oluyor doktora gitmek gerekiyor
kardelengurler7 Arnisa98 sıcaklar, ağrılar, bir yandan kızçeme kavuşucak olmama günler geçtikçe yaklaşmak annelik çok değişik ve çok güzelmiş gerçekten
Sydaglsen Sssebnem1 eğer tam haftasını beklerse beklenen tarih 10 eylül ama ağustostada gelebilir 🤷🏻♀️ kızıma isimde hala karar veremedik olurda eylülde doğarsa eylül koymayı düşünüyorum 😄
Sssebnem1 fLzz3 bana normal doğuma izin vermedi doktor. Gözlerim zayif görüyür. Azerbaycanliyim. Bizim burda izin verilmiyor. Kendinde seçe bilirsin aslinda. Yani isteyine bağli
vezozcan msaslaner Sag salim kucağına al inşallah bakalım hangimiz önce doğuracak 😅 ben ilk oğlumu 41+1 de doğurmuştum inşallah bu öyle bekletmez😅
33caglaunlu 27+3 haftadayim en son 23 cu haftasinda gitmisdim haftaya doktora gidicem kilo boyy bilmiyorum şu an
BeyzaGrcn Özele gidince mi bakılıyor kilosuna devlette de bakıyorlar mi ben detayliya özele gittim sadece 20 haftalikken o zaman söyledi gramini şimdi 26 haftalik bilmiyorum hiç bakmadilar kiloya geçince mi bakıyorlar ki devlette bizim mi sormamız lazim yoksa