Tugbacim34 @Sssebnem1 30 haftalığım ve aşırı yorulmaya başladım. Bugün cam koltuk sileyim dedim öldüm resmen yorgunluktan. Uyku zaten hakgetire. Eylül başı doğumum. Doğsaydı da bebişim de kurtulsaydı bende. Kilosunu söylemeyeyim her bebeğim gelişimi farklı. Kiminin fazla kiminin az çıkınca kafaya takıyoruz bu sefer de 🙂
merimiri Sssebnem1 en son 26+3 de 1150 gr dı şu an haftaya öğreneceğim güncel halini 30. Haftama çok az kaldı ama artık fazla yoruluyorum sürekli uzanmak istiyorum
msaslaner merimiri yaa kilosunu sordum söylemeyi unuttu hiçte söylemedi bugüne kdr burada okuyunca bende merak ediyorum
Nuray33 msaslaner 1 gün var aramızda 26+4 üz bizde 🥰 bizimkide eylülde olucak gibi. 25+6 1011 gramdı 😋♥️
vezozcan msaslaner bende öyle hiç ekime kalsın istemiyorum benimde 4 Ekim çıkıyor uygulamaya göre 26+6😅
merimiri msaslaner ben kilo boy hep soruyorum gelişimini merak ediyorum azıcıkta önden gidiyordu en son 🤭 şu an belki rutine gitmiştir her kontrol farklı oluyor
Xmom 28 olduk biz de bugün yarın kontrolumuz var o zaman göreceğiz bakalım ne kadar olmuş 🥰 sağlıkla alalım kucağımıza. Hastane çantaları hazırladınız mii
alinsmom_ Sssebnem1 29+1 , artık çabuk yorulmaya başladım halsizlik hat safada🥹 bebeğin kilosu 2 hafta önce 1100 dü 🥰
hanlnim Sssebnem1 26+5 olduk biz de en son 750grdı şimdi ayın 12sine kadar gidicez kontrole bakalım ne kadar olmuşuz😍 zaman hem hızlı geçiyor hem yavaş😕🤭
Nuray33 hanlnim her bebek kendine özeldir lütfen kafana takma. Baştan beri hep önden gidiyordu benim sıpa 😂. Protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ama çikolatada yiyorum mesela🙈. Toplamda 8 kilo aldım.
Eso2312 Kızlar bende 30+4 çok zorlaniyorum uyuyamıyorum alışveriş fln tamam 33 yada 34 haftada valizimi hazırlamayı düşünüyorum ☺️
boraninannesi_ 28+2yim şuan, en son 27+3te gittim boyu 35 cm kg 1117 grdı. Bu hafta itibari ile kendimi çok yorgun hissediyorum ve vücudumda sürekli ağrılar var 😩