KLORAKHANIM _zehranur yok kimi tanıdıysam başına geldi zaten normal karşıladım annem ablam kuzenim hepsinde var
iremd-1798 _zehranur benimde göğsümün altında küçük küçük çok çıktı ilk kızımda hiç bilmezdim bu seferki kızımda çıktı 🥹
_zehranur iremd-1798 sanırım terleyen bölgelerde çok çıkıyor. Boyun, göğüs altı, koltuk altı hep yazın çok terleyen yerler
Fatma27fatma _zehranur benimde yanağımda çıktı baktım düşmeye niyeti yok ince bir iple kökünden bağladım 2 güne düştü ( siz denemeyin)
_zehranur Melek3675 benimki tenimin renginde gibi çok koyu renkte değil ama ilerleyen zamanda ne olur bilemiyorum
Melike_00 _zehranur benimde boynumda ve koltuktimda çıktı. Elimde de küçük iki tane siyah ben çıkmış çok tuhaf ya
miavega _zehranur benim de koltukaltımda bir tane, göbek deliğimde bir tane et beni oluştu hamilelikte 🥲 koltukaltımdaki jilet yaparken falan tedirgin ediyor beni
iremd-1798 _zehranur sanırım öyle. Bu sıcakta bir de hamilelik terlememek elde değil 🥹 umarım doğum sonrası geçer.
_zehranur iremd-1798 Allah hepimizin yardımcısı olsun zor zamana denk geldik vallahi, bir de bu yaz hakkaten çok sıcak geçiyor ağustosu düşünemiyorum bile 🤦🏻♀️😂
iremd-1798 _zehranur kesinlikle öyle bu yaz bir başka bir de benim doğumum bu ay olacak son zamanlarım zor dayanıyorum 😟 Allah yardımcımız olsun , ❤️
Ozlmozlm44 Ben “hamilelik for dummies” kitabında okumuştum, sonra bir baktım boynumda var. Annemle falan baktık et beniydi. Ertesi gün kayboldu. Ama şu anda göğüs altında karnıma doğru ve koltuk altımda falan var. Onlar gitmedi öyle :)
Civciv53 _zehranur ay benimde koltuk altımda ve dirseğimin içinde çıktı minik minik gerçekten neden oluyormuş bunlar 🥲
Civciv53 Pinaargunes göbek deliğinin içinde mi canım ? Ya benimde var sanki kimseyi inandıramadım sonradan olduğuna. Detaylıdaki doktora sordum kir olabilir mi dedi ahahahah 🤣 sanki hiç yıkanmıyorum
Pinaargunes Civciv53 haahaha yarildim benimde 4 tane var kiz simsiyah bizde basta kir sandik cogaldikca bide artik cok belli kocaman ondan anladik bende detaylida sordum gunes alan yer degilki cikmaz gebelikten diyo anlamadi bisey yani. Ama intte kadinlar klubunde vs cok gordum ayni bendeki siyah benden gobegindeki kadinin doğumdan sonra düşer yazmislar falan ins duser 💖😌
minnosmakarna _zehranur aynısı bendede var birsuru ben gibi şeyler çıktı ve kararma oldu inşallah geçer
Nefes2023 minnosmakarna valla bendede çikti boynumda birde genital bölgemde sigiller çikti geçmiyo 9 ay oldu dogum yapali pazartesi cildiyeye gidecem sigiller için ama hem korkuyorum hemde utaniyorum
brnaksyince Nefes2023 genital bölgede çıkan siğil başka canm kesinlikle utanma korkma bir an önce tedavi ol, kadın doğumcuya gidebilirsin bunun için, akabinde smear de yaptır çok geçmiş olsun